Verhalen

Toerlezjoer De Baronie
Blog

Het Oranje-Nassau Pad – Het verhaal van Nicole en Hugo van Oard

Afgelopen weekend hebben Hugo en Nicole samen gewandeld van Gilze naar Chaam. Ze bleven hierbij overnachten bij Bed & Breakfast 'in Gils' in Gilze en lieten zich verrassen met het verrassingsmenu van De Huyskamer Gilze.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad, een uitstekende wandeldag voor Joerie Minses

Joerie Minses (voormalig burgemeester van gemeente Alphen-Chaam) heeft alle etappes van Het Oranje-Nassau Pad gelopen.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad door de ogen van Omnitraveler

In Nassaustad Breda start deze etappe van Het Oranje-Nassau Pad. Een meerdaagse wandeling die je meeneemt naar het verleden van de Nassau’s.

Vlog

Kinderfeestje bij De Steengroeve

Kom met de kids naar de prachtige binnenspeeltuin waar ze zich prima kunnen uitleven. Maar natuurlijk kun je ook samen lekker buiten spelen in de speeltuin en in het speelbos.

Blog

Cittaslow Sunday

Vandaag is het Cittaslow Sunday en worden drie nieuwe Cittaslow Supporters in het zonnetje gezet.

Blog

Wandelpin van Het Oranje Nassau Pad

Heb jij Het Oranje-Nassau Pad gelopen en ben je enthousiast geworden van deze mooie wandelroute? Bekijk dan hier deze speciale wandelpin. Leuk voor op je tas!

Blog

Het Oranje-Nassau Pad, Joerie Minses gaat op pad

Het Oranje-Nassau Pad: van Ulvenhout naar Chaam Joerie Minses loopt etappe 7 van Het Oranje-Nassau Pad  Dit keer loopt Joerie etappe 7 (20,5 km) van Het Oranje-Nassau Pad. Onderweg komt […]

Blog

Het Oranje-Nassau Pad in de ogen van Joerie Minses

Een leuke bezigheid in de vakantie, Joerie loopt een etappe van onze mooie meerdaagse wandelroute.

Blog

Wandelaars ontdekken de Top 8 en Het Oranje-Nassau Pad

Wat leuk om te zien dat fanatieke wandelaars genieten van de Top 8 mooiste wandelingen en van Het Oranje-Nassau Pad. Sara Van Dijk en Angelina Greven-van Roosendaal houden wel van stevige wandelingen en hebben al verschillende routes gelopen.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad- Joerie Minses trekt de wandelschoenen aan

Wat leuk dat deze fanatieke wandelaar ons op de hoogte houdt van zijn wandelingen. Dit keer is het etappe 5 (19 km) van deze meerdaagse wandelroute, die aan bod komt.

Vlog

De Bijenboerderij

In het prachtige Markdal in Strijbeek vind je De BijenBoerderij. Dit gerenommeerde bijencentrum bestaat uit een bijenstal met een drachtplantentuin vol stuifmeel- en nectarrijke planten.

Vlog

Haasje Over

Jaa! Je kan weer lekker komen spelen bij Haasje Over in Dorst (wel vooraf reserveren). Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren in de unieke speeltuin met als thema boerderij.

Fotoshoot

Een kinderfeestje vier je bij De Steengroeve

De kinderen kunnen zich hier prima uitleven in de prachtige binnenspeeltuin. Maar natuurlijk kun je ook samen lekker buiten spelen in de speeltuin en in het speelbos.

Fotoshoot

Culinair genieten bij De Huyskamer

Bij De Huyskamer kun je elke dag terecht voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch, een borrel en een bourgondisch diner. Er is méér dan voldoende plek voor 100 gasten verdeeld over twee terrassen.

Blog

Myfootprints wandelt in de omgeving van Chaam

Ivonne Calis van Myfootprints is voor ons op pad gegaan om twee van onze Top 8 mooiste wandelingen te gaan ontdekken, waaronder wandeling nr. 3 ‘Landgoederen, heide en stil boerenland’ omgeving Chaam.