Verhalen

Toerlezjoer De Baronie

Het Oranje-Nassau Pad – 3e etappe van Baarle-Nassau-Riel

Een zachte lentebries en voorspelde zonnestralen lokten Charlotte Michielsen en haar vriendinnen weer naar buiten. Ze liepen etappe 3 van Het Oranje-Nassau Pad, een route van Baarle-Nassau naar Riel van 21 kilometer. Benieuwd naar hun verhaal?

Blog

Het Oranje-Nassau Pad – 2e etappe Gilze-Baarle-Nassau

Charlotte Michielsen loopt dit keer samen met haar vriendinnen etappe 2 van Het Oranje-Nassau Pad, een route van Gilze naar Baarle-Nassau van 22 kilometer. Het gehele pad telt 8 etappes en beslaat 136 kilometer. Benieuwd naar haar verhaal? Lees gauw verder.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad – 1e etappe Chaam-Gilze

Een drukke baan, puberende kids en een volle agenda…..quality time met vriendinnen schiet er soms echt bij in. Dat moet anders! Lees het verhaal van Charlotte.

Blog

Lizanne van Wandel.nl ontdekt etappe 7 van Het Oranje-Nassau Pad

Lizanne Croonen van wandel.nl wandelt etappe 7 van Het Oranje-Nassau Pad. Een prachtige route van Chaam naar Ulvenhout. Benieuwd naar haar verhaal?

Blog

De Strijbeekse Heide in Roots Magazine

De redactie van Roots Magazine ging op pad in Brabant, omgeving Strijbeek om precies te zijn.

Blog

Simone van Wandel.nl ontdekt de Chaamse Bossen en het Ossengoor

Wandelaar Simone Vos ontdekt de Chaamse Bossen en het Ossengoor en doet verslag van haar wandeling.

Blog

Gemeente Alphen-Chaam: Minimarkt Cittaslow met Carry

Onze collega Carry Damen was ook van de partij. Zij vertegenwoordigde samen met een aantal andere leden onze vereniging.

Blog

Lizanne van Wandel.nl loopt De Top 8 mooiste wandelingen

Lizanne Croonen van Wandel.nl maakte speciaal voor ons een prachtige avondwandeling.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad – Het verhaal van Nicole en Hugo van Oard

Afgelopen weekend hebben Hugo en Nicole samen gewandeld van Gilze naar Chaam.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad, een uitstekende wandeldag voor Joerie Minses

Joerie Minses (voormalig burgemeester van gemeente Alphen-Chaam) heeft alle etappes van Het Oranje-Nassau Pad gelopen.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad door de ogen van Omnitraveler

In Nassaustad Breda start deze etappe van Het Oranje-Nassau Pad. Een meerdaagse wandeling die je meeneemt naar het verleden van de Nassau’s.

Vlog

Kinderfeestje bij De Steengroeve

Kom met de kids naar de prachtige binnenspeeltuin waar ze zich prima kunnen uitleven. Maar natuurlijk kun je ook samen lekker buiten spelen in de speeltuin en in het speelbos.

Blog

Cittaslow Sunday

Vandaag is het Cittaslow Sunday en worden drie nieuwe Cittaslow Supporters in het zonnetje gezet.

Blog

Wandelpin van Het Oranje Nassau Pad

Heb jij Het Oranje-Nassau Pad gelopen en ben je enthousiast geworden van deze mooie wandelroute? Bekijk dan hier deze speciale wandelpin. Leuk voor op je tas!

Blog

Het Oranje-Nassau Pad, Joerie Minses gaat op pad

Het Oranje-Nassau Pad: van Ulvenhout naar Chaam Joerie Minses loopt etappe 7 van Het Oranje-Nassau Pad  Dit keer loopt Joerie etappe 7 (20,5 km) van Het Oranje-Nassau Pad. Onderweg komt […]

Blog

Het Oranje-Nassau Pad door de ogen van Joerie Minses

Een leuke bezigheid in de vakantie, Joerie loopt een etappe van onze mooie meerdaagse wandelroute.

Blog

Wandelaars ontdekken de Top 8 en Het Oranje-Nassau Pad

Wat leuk om te zien dat fanatieke wandelaars genieten van de Top 8 mooiste wandelingen en van Het Oranje-Nassau Pad. Sara Van Dijk en Angelina Greven-van Roosendaal houden wel van stevige wandelingen en hebben al verschillende routes gelopen.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad- Joerie Minses trekt de wandelschoenen aan

Wat leuk dat deze fanatieke wandelaar ons op de hoogte houdt van zijn wandelingen. Dit keer is het etappe 5 (19 km) van deze meerdaagse wandelroute, die aan bod komt.

Vlog

De Bijenboerderij

In het prachtige Markdal in Strijbeek vind je De BijenBoerderij. Dit gerenommeerde bijencentrum bestaat uit een bijenstal met een drachtplantentuin vol stuifmeel- en nectarrijke planten.

Vlog

Haasje Over

Jaa! Je kan weer lekker komen spelen bij Haasje Over in Dorst (wel vooraf reserveren). Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren in de unieke speeltuin met als thema boerderij.

Fotoshoot

Een kinderfeestje vier je bij De Steengroeve

De kinderen kunnen zich hier prima uitleven in de prachtige binnenspeeltuin. Maar natuurlijk kun je ook samen lekker buiten spelen in de speeltuin en in het speelbos.

Fotoshoot

Culinair genieten bij De Huyskamer

Bij De Huyskamer kun je elke dag terecht voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch, een borrel en een bourgondisch diner. Er is méér dan voldoende plek voor 100 gasten verdeeld over twee terrassen.

Blog

Myfootprints wandelt in de omgeving van Chaam

Ivonne Calis van Myfootprints is voor ons op pad gegaan om twee van onze Top 8 mooiste wandelingen te gaan ontdekken, waaronder wandeling nr. 3 ‘Landgoederen, heide en stil boerenland’ omgeving Chaam.

Blog

Myfootprints ontdekt Boswachterij Dorst

Ivonne Calis van Myfootprints heeft enthousiast twee van onze Top 8 mooiste wandelingen gewandeld, waaronder wandeling nr. 1 'Oog in oog met verrassende kunst in uitgestrekte bossen' in omgeving Rijen en Dorst.