Verhalen

Toerlezjoer De Baronie
Blog

Fanatieke wandelaars lopen de Top 8 en Het Oranje-Nassau Pad

Wat leuk om te zien dat fanatieke wandelaars genieten van de Top 8 mooiste wandelingen en van Het Oranje-Nassau Pad. Sara Van Dijk en Angelina Greven-van Roosendaal houden wel van stevige wandelingen en hebben al verschillende routes gelopen.

Vlog

De Bijenboerderij

In het prachtige Markdal in Strijbeek vind je De BijenBoerderij. Dit gerenommeerde bijencentrum bestaat uit een bijenstal met een drachtplantentuin vol stuifmeel- en nectarrijke planten.

Vlog

Villa Bretil

In de totaal verbouwde Villa BreTil aan de Julianastraat 8 in Rijen bevinden zich twee escape rooms: de tandartskamer en Hannah’s kamer. Het verhaal van BreTil neemt je mee terug naar de roerige jaren ’40…  Help jij het mysterie van deze villa op te lossen?

Vlog

Haasje Over

Jaa! Je kan weer lekker komen spelen bij Haasje Over in Dorst (wel vooraf reserveren). Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren in de unieke speeltuin met als thema boerderij.

Fotoshoot

Een kinderfeestje vier je bij De Steengroeve

De kinderen kunnen zich hier prima uitleven in de prachtige binnenspeeltuin. Maar natuurlijk kun je ook samen lekker buiten spelen in de speeltuin en in het speelbos.

Fotoshoot

Culinair genieten bij De Huyskamer

Bij De Huyskamer kun je elke dag van van 11.00 tot 23.00u (vrij t/m zo vanaf 10.oou) terecht voor een goede kop koffie, een heerlijke lunch, een borrel en een bourgondisch diner. Er is méér dan voldoende plek voor 100 gasten verdeeld over twee terrassen.

Blog

Myfootprints wandelt de Top 8!

Ivonne Calis van Myfootprints is voor ons op pad gegaan om twee van onze Top 8 mooiste wandelingen te gaan ontdekken, waaronder wandeling nr. 3 ‘Landgoederen, heide en stil boerenland’ omgeving Chaam. Ze liet ons weten dat het een mooie ervaring is en dat ze ervan genoten heeft!

Blog

Myfootprints wandelt de Top 8!

Ivonne Calis van Myfootprints heeft enthousiast twee van onze Top 8 mooiste wandelingen gewandeld, waaronder wandeling nr. 1 'Oog in oog met verrassende kunst in uitgestrekte bossen' in omgeving Rijen en Dorst. Het was een bijzondere ervaring waarvan ze genoten heeft samen met haar man Frank.