Over Toerisme De Baronie


In De Baronie zijn we gastvrij en delen we onze mooie regio graag met anderen. Daarom hebben we Toerisme De Baronie opgericht. Samen bundelen we het beste van de streek en zetten dat steeds in ‘de etalage’. Dat doen we met een overzicht van alle activiteiten en mogelijkheden op deze website, maar ook op Instagram en Facebook.
Ook maken we steeds nieuwe wandel- en fietsroutes. Dwars door de natuur en als het éven kan langs het terras of langs een culturele bijzonderheid. Zo laten we heel Nederland zien dat onze unieke regio het ontdekken waard is.

Voor en door ondernemers in horeca en recreatie
Samen zijn en máken we De Baronie. We bieden jou als horeca- of recreatieondernemer daarom de kans om jezelf op een goede manier te presenteren. We laten zien wie je bent en wat je bezoekers van onze regio te bieden hebt. Ben jij een ondernemer en wil je jezelf graag nóg beter profileren via onze website of campagnes?
Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op.


Alphen-Chaam is Cittaslow

Het Cittaslow-keurmerk herinnert ons eraan om goed voor onszelf én voor elkaar te zorgen. We zijn gastvrij en nieuwsgierig en we leven bewust. Wat je daarvan merkt? Je krijgt je de ruimte om te onthaasten en te genieten van verse streekproducten. Onze wandel- en fietsroutes en aandacht voor het landschap helpen je daarbij. Kom je snel, eh langzaam genieten?

Meer over Cittaslow.