Uitzicht op Rijen

Privacyverklaring en proclaimer

Op de website vind je informatie over toeristische en recreatieve attracties en bestemmingen in de regio. Daarbij is het mogelijk om door te klikken naar pagina’s waar je meer specifieke informatie vindt over ons toeristische en recreatieve aanbod en onze leden. Stichting Toerisme De Baronie is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel en juist te houden.

Omgang met persoonsgegevens
Stichting Toerisme De Baronie behandelt alle informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk en gebruikt persoons- of adresgegevens uitsluitend waarvoor je ze doorgeeft. Wanneer je bijvoorbeeld contact opneemt via het contactformulier op deze website, dan gebruiken wij enkel je gegevens voor het reageren op je vraag of opmerking. Mocht je vraag/opmerking betrekking hebben op derden, dan sturen we deze door, waarover we je vanzelfsprekend informeren. Stichting Toerisme De Baronie verwijdert daarna je gegevens. Omdat wij geen enkele zeggenschap of invloed hebben op het beleid van derden, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor de manier waarop zij met jou communiceren en/of omgaan met jouw gegevens.

Auteursrechten
Alle informatie die via www.toerismedebaronie.nl toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt ook voor het Toerisme De Baronie-beeldmerk, andere logo’s en alle foto’s. Het verspreiden of kopiëren van teksten en beeldmaterieel is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Beveiliging
Wij hebben zorgvuldige en passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonlijke informatie.

Links
Op de website zijn links opgenomen naar andere websites. Daarnaast bevat de website verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink, banner of button) naar de websites van derden. Wij hebben geen enkele zeggenschap of invloed op de inhoud en het beleid van deze websites. Daarom kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen voor de manier waarop die partijen met jou communiceren en/of omgaan met jouw gegevens.

Informatie incorrect?
Kom je informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij je reactie bijzonder op prijs via tel. 06 449 920 76 of [email protected].

Colofon
Deze website is eigendom van Stichting Toerisme De Baronie, kvk-nummer 65351738.