Myfootprints wandelt de Top 8!

Wandelen in Boswachterij Dorst in de Baronie van Breda

Ivonne Calis van Myfootprints heeft enthousiast twee van onze Top 8 mooiste wandelingen gewandeld, waaronder wandeling nr. 1 ‘Oog in oog met verrassende kunst in uitgestrekte bossen’ in omgeving Rijen en Dorst. Het was een bijzondere ervaring waarvan ze genoten heeft samen met haar man Frank. Omdat ze twee routes zijn gaan wandelen, hebben ze dit gecombineerd met een overnachting in de regio. Ze verbleven bij B&B Beukenhof dat mooi centraal tussen deze beide wandelroutes in ligt. B&B Beukenhof ligt net buiten het plaatsje Molenschot in een landelijke omgeving. Door Marja werden ze gastvrij ontvangen en genoten ze na een goede nachtrust van een heerlijk ontbijt. Later die dag genoten ze van een heerlijke avondmaaltijd van Café ’t Engeltje uit Molenschot. Dit eetcafé bestaat nu niet meer en is vervangen door Lunchroom De Tussenstop en Cafetaria het Tussendoortje.

Benieuwd naar hoe deze fanatieke wandelaar deze route heeft ervaren?

Lees het verhaal van Ivonne over de wandeling ‘Oog in oog met verrassende kunst in uitgestrekte bossen’ in omgeving Rijen en Dorst.


Bestel nu de wandelbundel met de Top 8 mooiste wandelingen

Routes van 8 – 14 km

De wandelbundel bestaat uit 20 pagina’s in een handig formaat. Bij iedere wandeling vind je een plattegrond met de wandelknooppunten (tenzij anders aangegeven), de beschrijvingen van de routes en de bezienswaardigheden in de omgeving.

De wandelbundel is te verkrijgen bij de infopunten in de regio voor €4,95 of bestel hem online via wandel.nl (excl. € 2,30 verzendkosten).