Myfootprints wandelt de Top 8!

Wandelroute Chaam: Landgoederen, heide en stil boerenland

Ivonne Calis van Myfootprints is voor ons op pad gegaan om twee van onze Top 8 mooiste wandelingen te gaan ontdekken, waaronder wandeling nr. 3 ‘Landgoederen, heide en stil boerenland’ omgeving Chaam. Ze liet ons weten dat het een mooie ervaring is en dat ze ervan genoten heeft! Ze verbleef daarbij samen met haar man Frank bij B&B Beukenhof net buiten Molenschot. Omdat uit eten niet mogelijk is hebben ze een maaltijd besteld bij Café ’t Engeltje in Molenschot. Ze genoten van een lekker plateau met hapjes als voorafje, een hoofdgerecht en een nagerecht. Echt een feest! Dit eetcafé bestaat nu niet meer en is vervangen door Brasserie de Goesting. Benieuwd naar hoe deze fanatieke wandelaar deze route heeft ervaren?

Lees het verhaal van Ivonne over de wandeling ‘Landgoederen, heide en stil boerenland’ omgeving Chaam.


Bestel nu de wandelbundel met de Top 8 mooiste wandelingen

Routes van 8 – 14 km

De wandelbundel bestaat uit 20 pagina’s in een handig formaat. Bij iedere wandeling vind je een plattegrond met de wandelknooppunten (tenzij anders aangegeven), de beschrijvingen van de routes en de bezienswaardigheden in de omgeving.

De wandelbundel is te verkrijgen bij de infopunten in de regio voor €4,95 of bestel hem online via wandel.nl (excl. € 2,30 verzendkosten).