Nu bezig

Chaam in ’t Groen

Scac Gilzeweg 12, Chaam

Ben je nieuwsgierig naar hoe Gi-Ga-Groen Chaam is? Kom dan de expositie bekijken over de groene geschiedenis en het nu van Chaam. Voor de kinderen is er een natuurpuzzel opdracht, hoe leuk is dat!

IVN Herfstwandeling voor groot en klein

IVN Mark & Donge Rembrandtlaan 63, Oosterhout

Op zaterdag 29 en op zondag 30 oktober kun je meelopen met een herfstochtendwandeling van IVN Mark & Donge. We gaan naar Dorst. De bossen bij Dorst staan bekend om hun rijkdom aan paddenstoelen. Wist je dat er daar meer dan 800 soorten gevonden zijn? In de herfst zien we de meeste soorten, zo mooi! Kom je ze ook bewonderen?

 

Kinderspeurtocht door de ijzertijd in Dongen

IJzertijdboerderij Dongen, Oude Oosterhoutsebaan 15, Dongen

Ontdek en beleef de ijzertijd op zaterdag 29 oktober a.s. Op deze middag is er speciaal voor de jongsten onder ons, een speurtocht uitgezet. Weet jij de juiste antwoorden te verzamelen? Loop over het erf en beleef hoe je zou leven in de ijzertijd.

Concert: 3 Korenconcert Korije in CC de Boodschap

CC De Boodschap, Nassaulaan 62-64, Rijen

Een swingende en onvergetelijke avond vol afwisselende muziek. Van Franse chansons tot lekkere rock. En natuurlijk ook de pop- en musicalsongs van KoRije zelf.

Zowat! bij Zo104 in Cultureel Centrum De Schakel in Gilze

CC De Schakel, Kerkstraat 104, Gilze Kerkstraat 104, Gilze

Ben je toe aan een avondje uit? Kom dan naar ZoWat! Op zaterdag 29 oktober organiseert Zo104 dit nieuwe event. Je bent welkom vanaf 20.00 uur en om 20.30 uur pakt de Master of Ceremony de microfoon. Gewoon een gezellig avondje uit!