Start het wandelseizoen in de Baronie!

Hou jij ook zo van de natuur en van rust en ruimte? Dan is het groene gebied tussen Breda, Tilburg een de Belgische grens perfecte om te onthaasten en te genieten van ’t goeie leven. Wandelend door het groen, ontdek je dit prachtige natuurrijke gebied. Actief bezig zijn is sowieso prettig, maar nog leuker is het als je dit kunt combineren met cultuur, natuur, kunst, historie en Brabantse gastvrijheid. Trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen!

Top 8 mooiste wandelingen

Ontdek de geheimen van verrassend Brabant met de Top 8 mooiste wandelingen in deze regio. Speciaal voor jou zijn we op pad gegaan en hebben we acht verschillende en zeer gevarieerde wandelroutes van ca. 8-14 km voor je samengesteld. Nergens vind je zoveel variatie in landschappen dan hier in de regio.

Perfecte uitvalbasis

Je vindt ons in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. Vanuit je logeeradres kun je in de buurt allerlei leuke uitstapjes maken. Een dagje shoppen in Breda, lekker naar de Efteling of Beekse Bergen, bourgondisch genieten op het terras en wandelen of fietsen in de uitgestrekte bossen. Je vindt het hier allemaal! Samen lekker genieten in de Baronie.

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois.”

Bestel nu de wandelbundel

De vernieuwde wandelbundel bestaat uit 19 pagina’s in een handig formaat. Elke wandeling is voorzien van een plattegrond met de wandelknooppunten (tenzij anders aangegeven), de beschrijvingen van de routes en de bezienswaardigheden in de omgeving.

De wandelbundel is te verkrijgen bij de infopunten in de regio voor € 4,95 of bestel hem online via wandel.nl (excl. € 2,30 verzendkosten).

De routes zijn ook te volgen op je mobiel. Download de gratis Sporenzoeker app en ontdek nog meer mooie fiets- en wandelroutes in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens.

 

Langer blijven in de Baronie?

Blijf overnachten en geniet nog langer van deze mooie en veelzijdige streek. In de Baronie vind je een ruime keus aan gastvrije overnachtingslocaties om hier een nachtje te slapen of voor een langer verblijf. Kies je voor een knusse bed and breakfast, voor een luxe hotel of ga je liever kamperen? Het kan hier allemaal. Onze logeeradressen zijn voorzien van alle gemakken, bekijk het overzicht hier. Boek nu dan ook snel jouw wandelvakantie!