Op pad met de Sporenzoeker app

Ontdek de mooiste wandel- en fietsroutes in de omgeving

Ontdek nu met de nieuwe Sporenzoeker route-app het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. Met deze gebruiksvriendelijke app, kun je snel de mooiste routes downloaden en zo meteen op pad! Ga je met de fiets of heb je meer zin om te gaan wandelen? Maak je keuze en kies een van de mooiste fiets of wandelroutes uit die wij voor je hebben samengesteld. Bij iedere route met knooppunten (tenzij anders aangegeven), vind je de beschrijvingen van de bezienswaardigheden in de omgeving. Zo ontdek je wat er allemaal te zien en te beleven valt in deze veelzijdige regio.

Let op: voor de wandelroute van Het Oranje-Nassau Pad heb je een toegangscode nodig. Deze ontvang je na aankoop van de wandelbundel.

GPX-bestand voor op je GPS-apparaat
Bij elke route vind je een snelle downloadknop voor het GPX-bestand. Sla het bestand op op je telefoon of computer, en laad hem vervolgens in het juiste programma. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing van het apparaat of software.

Handig met je mobiel in telefoonhouder op de fiets!


Sporenzoeker App

Download de app Sporenzoeker en ontdek de mooiste fiets- en wandelroutes in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens op je mobiel. Deze app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. Heb je een op- of aanmerking over de app voor ons? Laat het ons weten via [email protected]. Veel wandel- en fietsplezier!