Irish Pub & Eetcafé The Banner

Onze ondernemers zorgen voor ’t Goeie van Brabant. Wij stellen ze aan u voor. We vragen hen wat ze te bieden hebben en wat Toerisme De Baronie voor ze betekent. Lees hieronder het interview met Loes en Gerard de Vaan van Irish Pub & Eetcafé The Banner in Gilze.

Wat is het aanbod bij Irish Pub & Eetcafé The Banner?
Onze Irish pub is open van woensdag tot en met zondag. Het eetcafé is geopend van donderdag tot en met zondag. Wij zijn een gezellige 1e pub, een informeel eetcafé met een leuke kaart. Lekker uit eten hoeft niet duur te zijn. We bieden veel verschillende speciaalbieren aan. We hebben high beer en high wine en een gezellig buitenterras. Mensen kunnen darten en biljarten bij ons.

Wat is anders bij jullie dan de concurrent?
Bij The Banner is er een mooie mix van alle leeftijden, voor jong en oud. De jongste biljarter is 14 en de oudste 78 en het is leuk om te zien dat dit goed samen gaat. Daarnaast is het bijzonder dat wij ook vele evenementen organiseren: Tour d’Omelette, een oldtimerdag, Oktoberfest, een wintertuin rondom de kerstperiode, Carnaval, Koningsdag/nacht en de prijsuitreiking van de Gilse dorpsquiz.

Wat is voor jou Toerisme De Baronie?
Op de bonnefooi ergens naar toe gaan en onverwacht iets heel erg leuks tegenkomen.

Wat voor Toerisme De Baronie-gevoel wil je de bezoekers meegeven?
Dat je altijd welkom bent en dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt, wat je aan hebt. Iedereen kan binnen vallen voor een gezellige borrel of een hapje.

 

Wil je meer weten, bekijk dan de pagina  Irish Pub en eetcafé The Banner
facebook.com