Vakantiehuis De Duiventoren

Kamperen en logeren

Aan de rand van buurtschap Steenoven in Dongen, aan de Steenovensebaan, ligt het sfeervolle vakantiehuis de Duiventoren. Buurtschap Steenoven is omringd met weilanden en akkers en grenst aan de schitterende Boswachterij Dorst. De dorpen Dorst, Rijen en Dongen en de stad Oosterhout liggen op fietsafstand. Ook Tilburg en Breda zijn in de buurt. Toch liever kamperen? Dat kan op het fraaie natuurkamperterrein De Duiventoren.

Vakantiehuis De Duiventoren

Het vakantiehuis dankt zijn naam aan het bos achter ons land, De Duiventoren, waar ooit het slot van de heer van Duijvenvoorde was gevestigd. Het slot is verdwenen, maar als je goed kijkt zijn er in het bos nog wel wat herkenningspunten te vinden, zoals de voormalige gracht. Het is een mooi wandelgebied vandaag de dag.

Vlaamsche schuur

Het vakantiehuis de Duiventoren is gevestigd in een oude Vlaamsche schuur met rieten dak. Karakteristieke kenmerken zijn bewaard gebleven, zoals de houten constructie, ofwel gebinten, waar het dak op rust. In de loop der jaren is de schuur verbouwd tot een uitgebreid vakantiehuis voor 8 tot 10 personen, dat van alle gemakken is voorzien. Het huis beschikt ook over een tuin waar ’s avonds een kampvuurtje gestookt kan worden.

Voor meer informatie en het boeken van het vakantiehuis:

Vakantiehuis De Duiventoren
Maud en Guus Beenhakker
Steenovensebaan 27, 4849 RD Dorst
t   0641 66 66 55
m [email protected]
w vakantiehuisdeduiventoren.nl