Natuurkampeerterrein De Duiventoren

Dit kampeerterrein ligt in het buurtschap Steenoven, tussen Oosterhout, Dorst, Rijen en Dongen. En is omringd door weilanden, akkers en bossen. De Duiventoren is een kleinschalig en kindvriendelijk natuurkampeerterrein met een natuurvijver. Hier mag je zwemmen, varen en vissen. Op kampeergebied is veel mogelijk: je kunt komen met een trekkerstentje, maar overnachten in een comfortabele, volledig ingerichte trekkershut kan ook. Of wat dacht je van recreëren in een houten tent? Bij de vijver en tussen de houten tenten is nog aantal vuurplaatsen ingericht, waar (met beleid) gestookt mag worden. De weilanden achter de boerderij op het terrein zijn in de loop der jaren tot natuurgebied gemaakt, maar er is nog wel een biologische moestuin en een fruitboomgaard.

Wil je liever met een groep logeren in een fraai vakantiehuis? Dat kan ook bij De Duiventoren! Of wat dacht je ervan om in de winter te kamperen? Dit is in de weekenden en ook in de kerstvakantie mogelijk.

Lekker fietsen en genieten van de mooie omgeving? Huur je fietsen bij De Duiventoren! Kijk voor meer informatie op: deduiventoren.nl

Bekijk hier de sfeervideo van De Duiventoren.

 

Natuurkampeerterrein De Duiventoren
Steenovensebaan 27
4849 RD Dorst
06 41666655
w deduiventoren.nl