Geniet van een hapje en drankje in de buurt

Op de 45 km lange fietsroute kom je tien horecagelegenheden tegen met terras, waar het goed toeven is. Bij vijf daarvan is er een leuke spaaractie voor kinderen. Verzamel vijf stickers bij onderstaande horecapunten en plak deze op de folder. Bij een vol stickervel, krijg je een leuke verrassing!

 

Alphen
Taverne Bij Ons Thuis

Chaam
Brasserie Smokkelstrand
De Steengroeve
Huis ten Bosch Chaam

Gilze
De Hooikar

 

Wij wensen je veel plezier samen op de fiets! Wil je je ervaring delen met ons? Laat het ons dan weten op onze Facebook of Instagram pagina.


De Fietsallee – Hier zijn wij!

Gratis af te halen bij onze infopunten

De Fietsallee is breed, strak als een laken en grotendeels autovrij. Deze 45 km lange fietsroute slingert langs én door de grootste aaneengesloten bosgebieden van Brabant. Tijdens je tocht over de Fietsallee wordt het verhaal vertelt van de oude handelsroute die hier eeuwenlang liep en komt dit avontuur weer tot leven. En wil je echt spannende avonturen beleven, speel dan het handelsroute spel of het picknicktafel spel.

De folder is gratis af te halen bij onze infopunten in de regio. Hierin vind je de fietsroute en de hotspots langs de route die je zeker gezien moet hebben! Ook is er een folder met speluitleg en een spaarkaart. Verzamel bij vijf horecagelegenheden alle dieren voor een leuke verrassing.


Sporenzoeker App

De fietsroute ‘De Fietsallee – Hier zijn wij!’ is te volgen via de Sporenzoeker app (handig voor op de fiets). Deze app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play. Heb je een op- of aanmerking voor ons? Laat het ons weten via [email protected]. Liever de folder digitaal downloaden en uitprinten? Dat kan natuurlijk ook. Veel wandel- en fietsplezier!