Huis Ten Bosch Chaam

Huis ten Bosch Chaam ligt tussen Ulvenhout en Chaam. Het is een gezellig en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit: pannenkoeken. Wie geniet er niet van een ambachtelijke biologische pannenkoek? Lekker vers in de pan gebakken. Wij wel! We staan dan ook met plezier in de keuken voor jong en oud pannenkoeken te bakken. Voor ons een waar genoegen om iedereen te zien smullen. Natuurlijk hebben we ook ander lekkers voor je in huis, zoals maaltijdsalades, kipsaté, zalm en stoofvlees. Bekijk onze menukaart voor al onze lunch en diner gerechten.

Familierestaurant
Familie is alles. Daar draait het om bij Huis ten Bosch Chaam. Warme en persoonlijke bediening. Geen telefoons maar spelletjes aan tafel. Echte aandacht voor elkaar. En als je niet zonder kan dan mag je best even je telefoon erbij pakken hoor. We sturen je niet weg.

Puur Natuur!
En omdat we zo gek zijn op onze familie en onze planeet kiezen we zoveel mogelijk voor duurzame en verantwoorde ingrediënten in onze gerechten. De melk en bloem zijn biologisch en de eieren zijn uiteraard van scharrelkippen. Onze geheime recept voor de pannenkoeken hebben we samen ontwikkeld met de molenaar van Molen de Arend in Terheijden.

Schuif gezellig aan in ons familierestaurant. Voor onze pannenkoeken, lunch, diner, kinderfeestjes, wandeltocht, fietstocht of legendetochten. Voor de kids hebben we buiten een kleine speeltuin en binnen genoeg spel en kleurmateriaal. Bovendien hebben we een winkeltje waar elk kind altijd wat mag uitzoeken. Geen muntjes, wel altijd een cadeautje! Daar wordt iedereen blij van.

Wij wensen u een heerlijk verblijf in ons restaurant.

Huis ten Bosch Chaam
Bredaseweg 72
4861 TD Chaam
0161-491275
e [email protected]
w huistenboschchaam.nl