In de Baronie is het allemaal dichtbij!

De Baronie? Dat is de perfecte regio om samen te onthaasten en te genieten van ’t goeie leven. Het is dé uitvalsbasis voor je zomervakantie. Blijf logeren bij een van onze kindvriendelijke accommodaties die de regio rijk is of kom gezellig kamperen. Geniet van de natuurlijke omgeving en kom lekker tot rust. Natuurlijk mag een dagje Efteling of Safaripark Beekse Bergen niet ontbreken. In De Baronie is het allemáál dichtbij.

Perfecte uitvalbasis

Je vindt ons in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. Vanuit je logeeradres kun je in de buurt allerlei leuke uitstapjes maken. Een dagje shoppen in België, lekker ravotten bij een Speelboerderij, bourgondisch genieten op het terras en wandelen of fietsen in de uitgestrekte bossen. Je vindt het hier allemaal! Samen genieten in deze veelzijdige regio. Een fijne vakantie!

Lekker weg met de kinderen

Kom jij een ballengevecht houden bij een van onze binnen- en buitenspeeltuinen? Of leer vuur maken en handboogschieten bij de IJzertijdboerderij. In onze regio zijn tal van leuke uitjes voor jonge en wat oudere kinderen. Van binnen- en buitenspeeltuinen, avontuurlijke speelbossen, een ijzertijdboerderij, attractieparken tot dierentuinen. Bekende trekpleisters zijn De Efteling, De Beekse Bergen en (net over de grens) Bobbejaanland. Veel plezier!

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois.”

Leuke overnachtingsmogelijkheden

In De Baronie vind je een ruime keus aan bijzondere overnachtingslocaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen in een boomhut of luxe safaritent? Van kindvriendelijke kleine campings tot vakantieparken voorzien van alle gemakken, het kan hier allemaal. Bekijk hier de leukste logeeradressen.