Op pad in De Baronie van Breda

Internetsite en vakantiekrant inspireren inwoners en bezoekers van de streek

LandStad De Baronie en VVV’s komen met vakantiekrant vol praktische tips!

Streeknetwerk LandStad De Baronie, de VVV’s en toeristische informatiepunten in De Baronie van Breda komen deze week in samenwerking met Uitgeverij De Bode en Uitgeverij Em. de Jong met een vakantiekrant. Dit om de streek top of mind te houden bij inwoners en bezoekers en de aantrekkelijkheid en veelzijdigheid van De Baronie nog eens extra onder de aandacht te brengen.

Samenwerking alle VVV’s en toeristische informatiepunten
De krant vloeit voort uit de samenwerking tussen ondernemers, VVV’s en toeristische informatiepunten en de verschillende gemeenten, verenigd in LandStad De Baronie: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert. De krant valt in de brievenbus op bijna 160.000 adressen. Daarnaast worden door de VVV’s en toeristische informatiepunten nog eens ruim 20.000 exemplaren verspreid over diverse distributiepunten, waaronder hotels, restaurants, campings en vakantieparken.

Inspiratie om de De Baronie te ontdekken
De krant ‘Op pad in De Baronie van Breda’ brengt natuurgebieden, routes, bezienswaardigheden, streekproducten en ‘family-fun’-activiteiten voor het voetlicht en inspireert volop om deze zomer de pareltjes in de Baronie te ontdekken. De veelzijdige natuur met statige bossen, uitgestrekte polders, woeste heide, oeroude vennen, kabbelende beken en ongeëvenaard schone beekdalen. Maar ook cultuur en historie komen aan bod. Karakteristieke monumenten, molens, musea en bijzondere kerken. En omdat we dol zijn op goed eten, wordt ook stilgestaan bij culinaire hotspots en streekproducten.

Magie van de Baronie
Blader online door ‘Op pad in De Baronie van Breda’. Deze portaalpagina bevat naast een digitale bladerbare versie van de krant ook doorverwijzingen naar de verschillende VVV’s en toeristische informatiepunten in Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Gilze en Rijen, Oosterhout, Rucphen en Zundert.

Voor een overzicht van de infopunten van Toerisme De Baronie, klik hier.

Terug naar nieuws