Ontdekkingstocht met de huifkar!

Ondernemers verkennen elkaars mogelijkheden.

50 mensen in een huifkar? Voor Luke Geerts uit Gilze is het gewoon. De leden van Toerisme De Baronie en de gasten van Toerisme Alphen-Chaam kwamen dinsdagavond 11 juni bij elkaar om de mogelijkheden te verkennen bij andere leden om in de toekomst elkaar te promoten bij de toerist.

De start was bij de Hooikar en Golfpark Weilenseind in Gilze. Verrassend welke mogelijkheden er daar zijn: van golfen tot dineren en mooi is het er zeker! Een super locatie. De deelnemers hebben elkaar op deze amusante tocht goed leren kennen!

In een ongedwongen sfeer werden ze in de huifkar vervoerd naar “Doeboerderij en camping De Vergulde Hand” in Riel. Heel divers zijn ook daar de mogelijkheden; van begeleiding van Alzheimer patiënten, schildersessies, houtbewerken, smeden, slapen in een moderne hooiberg, tot kamperen in een tipi of een nomadentent.

Op naar de Mentuin Geerts in de bossen bij Gilze. Hier werd duidelijk dat paardenmennen ook voor de ongeoefende paardenliefhebber een heel leuk evenement is onder deskundige begeleiding van de familie Geerts. Een prachtige oefenbaan midden in de bossen in een ontspannen sfeer.

De afsluiting was de metamorfose welke De Steengroeve in Chaam de laatste twaalf jaar heeft ondergaan. Een pannenkoekenrestaurant? Nee, veel meer dan dat! Van de blokhut naar de minigolfbaan, kinderspeeltuin, kinder- en volwassen activiteiten en eind van het jaar ook een binnenspeeltuin. Te veel om op te noemen!

Alles bij elkaar een hele geslaagde, zomerse avond en zeker voor herhaling vatbaar!