Minimarkt Cittaslow met Carry

Toerlezjoeren in Brabant

Minimarkt Cittaslow met Carry

We kijken terug op een mooi Cittaslow weekend in de gemeente Alphen-Chaam.

Onze collega Carry Damen was ook van de partij. Zij vertegenwoordigde samen met een aantal andere leden onze vereniging. Mensen konden er terecht voor vragen, mooie wandel- en fietsroutes en gewoon om gezellig bij te kletsen. De lokale omroep van Alphen-Chaam interviewde haar kort. Benieuwd naar haar verhaal?

 

Het Oranje-Nassau Pad – 3e etappe van Baarle-Nassau-Riel

Een zachte lentebries en voorspelde zonnestralen lokten Charlotte Michielsen en haar vriendinnen weer naar buiten. Ze liepen etappe 3 van Het Oranje-Nassau Pad, een route van Baarle-Nassau naar Riel van 21 kilometer. Benieuwd naar hun verhaal?

Blog

Het Oranje-Nassau Pad – 2e etappe Gilze-Baarle-Nassau

Charlotte Michielsen loopt dit keer samen met haar vriendinnen etappe 2 van Het Oranje-Nassau Pad, een route van Gilze naar Baarle-Nassau van 22 kilometer. Het gehele pad telt 8 etappes en beslaat 136 kilometer. Benieuwd naar haar verhaal? Lees gauw verder.

Blog

Het Oranje-Nassau Pad – 1e etappe Chaam-Gilze

Een drukke baan, puberende kids en een volle agenda…..quality time met vriendinnen schiet er soms echt bij in. Dat moet anders! Lees het verhaal van Charlotte.

Blog

Lizanne van Wandel.nl ontdekt etappe 7 van Het Oranje-Nassau Pad

Lizanne Croonen van wandel.nl wandelt etappe 7 van Het Oranje-Nassau Pad. Een prachtige route van Chaam naar Ulvenhout. Benieuwd naar haar verhaal?

Blog

De Strijbeekse Heide in Roots Magazine

De redactie van Roots Magazine ging op pad in Brabant, omgeving Strijbeek om precies te zijn.