Kennisbijeenkomst Toerisme De Baronie over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Flex minder flex en vast minder vast

Ruim 20 leden van Toerisme De Baronie en Toerisme Alphen-Chaam waren op 5 november naar De Hof van Gilze gekomen voor informatie over deze nieuwe wet die per 1 januari 2020 ingaat. Een wet met mogelijk impact op arbeidsrechtelijke verhoudingen en/of premie technische gevolgen. Er is nauwelijks overgangsrecht. Een wet dus die handelen op korte termijn noodzakelijk maakt, wil men niet voor onaangename en kostbare verrassingen komen te staan.

Hans Schouw en Liesbeth Mijnsbergen van Sigma Personeelsdiensten (onderdeel van de Schippergroep, een kennispartner van Toerisme De Baronie) uit Breda hadden de aanwezigen aan hun lippen hangen met hun presentatie. Met praktische voorbeelden maakten ze duidelijk wat de gevolgen kunnen zijn en wat je moet doen om negatieve effecten te voorkomen.

Belangrijke bijvangst van dit soort bijeenkomsten is dat ondernemers met elkaar in contact komen en samen nieuwe mogelijkheden gaan ontdekken. Verbinden is namelijk een van de doelstellingen van Toerisme De Baronie. Al met al weer een geslaagde Toerisme De Baronie netwerkbijeenkomst!

Terug naar nieuws