Nu bezig

Carnaval bij ’t Vermaeck in Rijen

Eetcafé 't Vermaeck

Van donderdag 16 februari tot en met zondag 21 februari is het feest bij 't Vermaeck in Rijen. Ook voor de kids is er een leuk programma. Dus trek allemaal […]

Carnaval bij Café bij Baans in Molenschot

Herberg De Drie Linden, Broekstraat 1, Molenschot

Molenschot is Paplokkersgat met Carnaval. In dit gezellige dorp is het vijf dagen lang feest. Ook zin om carnaval te vieren? Veel plezier en Alaaf.

Carnaval bij de Hooikar in Gilze

De Hooikar, Alphensweg 14a, Gilze Spanjaardsgat, Breda

Zin in het grote carnavalsfeest? Bij De Hooikar in Gilze kun je weer lekker komen feesten. Er is van alles te doen voor jong en oud. Alaaf en veel plezier!

Carnaval bij Den Heuvel in Alphen

CC Den Heuvel, Heuvelstraat 5, Alphen

Ook in Alphen vieren ze dit jaar weer carnaval. Kom gezellig carnavallen bij Den Heuvel, Café Zaal Welkom en De Kloostertuin. Je bent er van harte welkom met het hele gezin. Veel carnavalsplezier en Alaaf!

Carnaval bij De Hof van Gilze

De Hof van Gilze, Steenakkerplein 2, Gilze

Van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 februari geniet je van de gezellige carnavalssfeer bij De Hof van Gilze. Er is van alles te zien en te beleven voor jong en oud. Zondag is de carnavalsoptocht, dit mag je niet missen!

Carnaval bij De Sporthal in Gilze

Sporthal Achter de tuintjes, Gilze

Kom jij carnaval vieren in de Sporthal in Gilze? Het laatste jaar in deze sporthal, dus het dak kan er letterlijk en figuurlijk af! Alaaf en veel plezier.