Nu bezig

Carnaval bij Den Engel in Baarle-Nassau

Den Engel Singel 3, Baarle-Nassau

Ook dit jaar kriebelt het weer bij Den Engel in Baarle-Nassau. Ben je er ook bij? Gezelligheid staat voorop, dus kom genieten! En voor de kids is er op zaterdag een leuke show te zien: DE 'LACHEN IS OK' SHOW. 

Carnaval bij ’t Vermaeck in Rijen

Eetcafé 't Vermaeck

Van donderdag 16 februari tot en met zondag 21 februari is het feest bij 't Vermaeck in Rijen. Ook voor de kids is er een leuk programma. Dus trek allemaal […]

Carnaval bij Café bij Baans in Molenschot

Herberg De Drie Linden, Broekstraat 1, Molenschot

Molenschot is Paplokkersgat met Carnaval. In dit gezellige dorp is het vijf dagen lang feest. Ook zin om carnaval te vieren? Veel plezier en Alaaf.

Carnaval bij de Hooikar in Gilze

De Hooikar, Alphensweg 14a, Gilze Spanjaardsgat, Breda

Zin in het grote carnavalsfeest? Bij De Hooikar in Gilze kun je weer lekker komen feesten. Er is van alles te doen voor jong en oud. Alaaf en veel plezier!

Carnaval bij Den Heuvel in Alphen

CC Den Heuvel, Heuvelstraat 5, Alphen

Ook in Alphen vieren ze dit jaar weer carnaval. Kom gezellig carnavallen bij Den Heuvel, Café Zaal Welkom en De Kloostertuin. Je bent er van harte welkom met het hele gezin. Veel carnavalsplezier en Alaaf!

Carnavalsmenu bij Smaak Lokaal in Rijen

Smaak Lokaal, Wilhelminaplein, Rijen

Een goede bodem nodig voor de eerste carnavalsavond? Kom dan goed eten bij Smaak Lokaal in Rijen. Geniet van een speciaal Carnavalsmenu, eet smakelijk!