Nu bezig

Lustwarande- Godhead in de Oude Warande in Tilburg

Park de Oude Warande Bredaseweg 441, Tilburg

Haal je hart op tijdens een wandeling langs wonderlijke hedendaagse sculpturen in de Oude Warande. De 12e editie van Lustwarande, met als thema: Godhead – Idols in times of crises, gaat van start. Van 26 juni tot 2 oktober kun je in het Stadsbos013 van zonsopkomst tot zonsondergang komen kijken.

Expositie schilderijen van Corrie van Nooij

CC De Schakel, Kerkstraat 104, Gilze Kerkstraat 104, Gilze

Van 13 september t/m 23 oktober hangt er in De Schakel een expositie van Corrie van Nooij. Zij maakt schilderijen met de techniek acrylgieten.

IVN ’s Gravenmoer, de Donge, Natuurwandeling

IVN Mark & Donge Rembrandtlaan 63, Oosterhout

Op zondag 25 september wandelen de natuurgidsen van IVN Mark & Donge vanuit 's Gravenmoer door een kleinschalig weidelandschap waar de Donge doorheen stroomt. De Donge is een typische laaglandbeek, een beek zonder duidelijke bron, waarbij het grond- en regenwater samenvloeien. Het thema van deze wandeling is 'Natuur aan een laaglandbeek'. Wandel je gezellig mee?

Terrasconcert Muzérie bij Toontje Schoen in Chaam

Bij Toontje Schoen, Ginderdoorstraat 4, Chaam

Op zondag 25 september is er weer live muziek op het terras bij Toontje Schoen in Chaam. Kom gezellig langs en geniet van een optreden van Muzérie. Deze band bestaat uit vijf gezellige heren, die wel van een vrolijke noot houden. Kom je ook gezellig genieten op het terras?