Nu bezig

Lustwarande- Godhead in de Oude Warande in Tilburg

Park de Oude Warande Bredaseweg 441, Tilburg

Haal je hart op tijdens een wandeling langs wonderlijke hedendaagse sculpturen in de Oude Warande. De 12e editie van Lustwarande, met als thema: Godhead – Idols in times of crises, gaat van start. Van 26 juni tot 2 oktober kun je in het Stadsbos013 van zonsopkomst tot zonsondergang komen kijken.

Expositie schilderijen van Corrie van Nooij

CC De Schakel, Kerkstraat 104, Gilze Kerkstraat 104, Gilze

Van 13 september t/m 23 oktober hangt er in De Schakel een expositie van Corrie van Nooij. Zij maakt schilderijen met de techniek acrylgieten.

Zeepkistenrace Scouting Alphen

Van Gaverenlaan, Alphen Van Gaverenlaan, Alphen

Het is 2022 en dat betekent dat het tijd is voor alweer de 7e editie van de Alphense zeepkistenrace! Deze editie zal plaatsvinden op zondag 18 september 2022. Dit jaar staat de zeepkistenrace weer in het teken van een thema, namelijk: JUNGLE! Het belooft dus een avontuurlijke editie te worden!

IVN stadsplantenwandeling Zaartpark

IVN Mark & Donge Rembrandtlaan 63, Oosterhout

Op zondag 18 september wandelen de natuurgidsen van IVN Mark & Donge door de natuur in het waterrijkste park van Breda. Het Zaartpark is een van de meest natuurrijke parken en lijkt niet op de andere parken in de stad Breda. Lijkt het je leuk om mee te wandelen? Schrijf je dan nu in!