Laden Evenementen

Nacht van de Nacht Wolfslaar

  zaterdag 28 oktober 2023
  19:00 - 21:00 uur
   Boerderij Wolfslaar, Wolfslaardreef 95, Breda

“Rust – o, wondervreemd genucht!
Want alles is bij dag zóó innig niet.”
Zo schreef Willem Kloos in zijn gedicht “Avond”.

Activiteiten
In de nacht van 28 op 29 oktober gaan we over van de zomer- op de wintertijd. In deze Nacht van de nacht gaan we de natuur ervaren wanneer de duisternis gevallen is. Het IVN Mark en Donge organiseert die avond in samenwerking met Boerderij Wolfslaar en IVN Dintel en Marklanden een wandeling over het landgoed en door de natuurtuin bij Wolfslaar.

De wandelingen
Samen met een gids wandel je met een groepje langs een aantal posten waar experts je iets vertellen, laten zien of beleven over een onderwerp rond het thema ‘nacht’. Zet al je zintuigen open en laat je verrassen door de geluiden van de nacht, van de dieren die hier leven. We kunnen niet voorspellen wat deze avond voor ons in petto heeft. Gaan we een stralende sterrenhemel zien of vluchtende wolken? Lacht de maan ons toe of zijn we getuige van de gedeeltelijke maansverduistering? Hoe donker kan donker zijn? Wordt het griezelen of worden we betoverd? Bijzonder wordt het in ieder geval.

Praktische info
Het evenement is voor kinderen en volwassenen en gaat ook bij regen door. Een zaklamp kan mogelijk van pas komen. Kom bij voorkeur op de fiets.

Inschrijven
Inschrijven voor deze activiteit is verplicht en kan hier tot op de dag van de wandeling. Na inschrijving ontvang je meer informatie over de vertrekplaats. Indien het maximaal aantal inschrijvingen is behaald, zal de link niet meer werken.

 

 

Boerderij Wolfslaar
Kinderboerderij, Wolfslaardreef 95, 4834 SN Breda

 

 

 

 

 

zo. 7 juli 2024 t/m zo. 6 oktober 2024
Lustwarande – ark De Oude Warande
ma. 1 juli 2024 t/m za. 31 augustus 2024
De BIJleefroute!
wo. 10 juli 2024 t/m za. 17 augustus 2024
Summer Bar | Baarle Outdoor
za. 6 april 2024 t/m za. 26 oktober 2024
IJzertijdboerderij in Dongen