Laden Evenementen

BredaPhoto Festival

  woensdag 9 september 2020 t/m zondag 25 oktober 2020
  08:00 - 17:00 uur
   Breda
BredaPhoto Festival is het grootste fotofestival van de Benelux en vindt iedere twee jaar plaats in Breda. Tijdens deze zeven weken durende fototentoonstelling tonen nationale en internationale topfotografen – samen met nieuw talent – hun werk op aansprekende binnen- en buitenlocaties in Breda. In 2020 vindt de negende editie van het BredaPhoto Festival plaats van 9 september tot 25 oktober.

Foto-exposities en activiteiten
BredaPhoto Festival toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. In de keuze voor het werk én in de presentatie daarvan wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. BredaPhoto Festival toont verhalen die inspireren, ontroeren, confronteren, nieuwe vragen oproepen en bewijzen dat fotografie hét artistieke medium is dat midden in de samenleving staat.
Tijdens het festival vinden er naast de exposities tal van activiteiten plaats waaronder tientallen rondleidingen, lezingen, boekpresentaties, talkshows, meet & greets en workshops voor verdieping, kennisuitwisseling en een frisse dosis dosis inspiratie.

www.bredaphoto.nl