De Fietsallee - Hier zijn wij!

Hou jij ook zo van de natuur en van rust en ruimte? Dan is De Baronie de perfecte streek om te onthaasten en te genieten van ’t goeie leven. De Fietsallee is een pareltje voor elke fiets- en natuurliefhebber! Deze fietsroute is breed, strak als een laken en grotendeels autovrij. Hij slingert langs én door de grootste aaneengesloten bosgebieden van Brabant. Onderweg kom je diverse bankjes tegen om even te rusten. Zin in een kop koffie of een lekkere lunch? Gastvrije horeca is altijd in de buurt.

Handelsroute komt tot leven!

Onlangs is de belevingsroute De Fietsallee – ‘Hier zijn wij’- geopend. Deze nieuwe belevingsroute vertelt het verhaal van de historische handelsroute die van Breda naar Maastricht liep. Nu is het heerlijk toeven op de Fietsallee maar vroeger was het een gevaarlijke plek voor handelslui vanwege de vele struikrovers. Tijdens een tocht over de Fietsallee komt dit avontuur weer tot leven. En wil je écht spannende avonturen beleven speel dan het handelsroute- en picknicktafel spel en probeer jouw handelsvoorraad volledig in tact te houden. Lukt het jou om deze route ongeschonden te overleven?

Brabantse gastvrijheid onderweg

Al fietsend komt je onderweg allerlei informatie tegen over het prachtige bosrijke gebied, de landgoederen en andere leuke weetjes. En natuurlijk vind je langs de route ook gezellige terrasjes waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Bij vijf deelnemende horecagelegenheden kunnen kinderen sparen voor leuke stickers. Spaar ze allemaal en verdien een leuk prijsje!

Perfecte uitvalbasis

Je vindt ons in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. Vanuit je logeeradres kun je in de buurt allerlei leuke uitstapjes maken. Een dagje shoppen in Breda, lekker naar de Efteling of Beekse Bergen, bourgondisch genieten op het terras en wandelen of fietsen in de uitgestrekte bossen. Je vindt het hier allemaal! Kom samen lekker genieten in de Baronie.

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois.”

Langer blijven in de Baronie?

Blijf overnachten en geniet nog langer van deze mooie en veelzijdige streek. In de Baronie vind je een ruime keus aan gastvrije overnachtingslocaties om hier een nachtje te slapen of voor een langer verblijf. Kies je voor een knusse bed and breakfast, voor een luxe hotel of ga je liever kamperen? Het kan hier allemaal. Onze logeeradressen zijn voorzien van alle gemakken, bekijk het overzicht. Geniet in De Baronie.