Lezing gastheerschap bij Smaak Lokaal

‘Mijn collega komt zo bij u…’

 

Op maandag 28 oktober organiseerde Toerisme De Baronie samen met Koninklijke Horeca Nederland een lezing over gastheerschap. We waren te gast bij Smaak Lokaal in Rijen. Een gemêleerd gezelschap van ruim zestig ondernemers, die allen actief zijn in de vrijetijdseconomie.

Theo Donkers, bestuurslid van Toerisme De Baronie, opende de bijeenkomst met een welkomstwoord aan alle betrokken ondernemers uit de regio. Daarna was het woord aan Wouter Verkerk, die met uitdagende vragen en scherpe stellingen de zaal op scherp zette. Deze veelgevraagde horecatrainer is met ruim tweehonderd presentaties en workshops per jaar, Nederlands meest gevraagde spreker op het gebied van horeca en gastvrijheid. Hij benadrukte hoe belangrijk het bieden van service is aan gasten en dat dit in de toekomst almaar belangrijker wordt en onderbouwde dat met vele voorbeelden uit de praktijk. Op een originele, soms hilarische wijze schudde Wouter zijn toehoorders wakker en gaf praktische tips.
Aan het einde van de presentatie, deelde Wouter een aantal van zijn boeken met prikkelende columns, praktische handvatten en eye-openers uit. Merel Reijers, regiomanager van Koninklijke Horeca Nederland, bedankte Wouter Verkerk voor zijn leerzame lezing. Vervolgens werd er met de leden nog gezellig na gekletst onder het genot van een heerlijke borrel en een hapje. Deze ‘derde helft’ is een wezenlijk onderdeel van dit soort avonden. “Verbinden” is namelijk een van de speerpunten van Toerisme De Baronie.

We kijken dan ook terug op een drukbezochte en inspirerende avond en we bedanken Rob Marcelissen en zijn vrouw Anielka Menner voor de gastvrijheid in de schitterende ambiance van Smaak Lokaal.

Foto: De leden van Toerisme De Baronie tijdens de lezing van Wouter Verkerk.

Klik hier voor meer informatie over Smaak Lokaal.