Beleef het in de Baronie!

In de Baronie hoef je je zeker niet te vervelen, er is hier van alles te doen en te beleven voor het hele gezin! Samen geniet je van de mooiste uitjes in deze veelzijdige streek, geen dag is hetzelfde. Bezoek de leukste activiteiten en bijzondere evenementen die hier worden georganiseerd. Check onze evenementenkalender voor het actuele overzicht.

Spektakel tijdens Aangespannen Dag Gilze – 26 en 27 augustus

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus is de 27ste editie van een uniek tweedaags paardensportevenement in Gilze. Beleef de spectaculaire mensport. Paardensportliefhebber of niet, bij de sfeervolle, veelzijdige en gezellige outdoor-fair met een speciaal kinderdorp, valt nog meer te zien en te beleven. Dus een leuk en gezellig dagje uit voor iedereen aan het eind van de zomervakantie!

Ontdek de omgeving met Fietshappening De Schakel - zondag 27 augustus

Op zondag 27 augustus wordt voor de 33ste keer in België de fietshappening De Schakel georganiseerd. Een heerlijke ontspannen fietsdag waarbij je zelf de keuze maakt welk deel van de Antwerpse Kempen jij beter wilt leren kennen. Je kunt in Nederland opstarten in Alphen of Chaam. Fiets gezellig mee en ontdek dit veelzijdige gebied. Maak tevens kans op geweldige prijzen!

Beleef de traditionele Jacobushoeve-Boerenfair in Dorst - 26 en 27 augustus

Beleef op zondag 27 augustus de traditionele Boerenfair. Deze Boerendag is een oogstfeest waar met oude ambachten en het gebruik van trekpaarden de oogst wordt gedaan. Voor kinderen zijn er leuke spelletjes te doen. Lokale artiesten treden op met live muziek. Dus kom ontspannen op het gezellige terras en geniet in het boergondische Brabant.

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van Brabantse gezelligheid, er samen op uit gaan.”

Proef de Baronie

De Baronie? Dat is de perfecte regio om te onthaasten en te genieten van ’t goeie leven. Van wandelen of fietsen en op het gemakje genieten van een lekker hapje en drankje op een gezellig terras. Proef de (h)eerlijke, verse streekproducten die deze regio rijk is. Breng een bezoek aan Breda, Tilburg of Antwerpen en steek meerdere keren de grens over in Baarle-Nassau. Of wat dacht je van De Efteling of Safaripark Beekse Bergen? In De Baronie is het allemáál dichtbij.

Langer blijven in de Baronie?

Heb je het naar je zin en wil je langer genieten in deze prachtige streek? Verblijf dan bij een van onze logeeradressen in de buurt. Fijne zomervakantie!