Laden Evenementen

Jacobushoeve Boerenfair in Dorst

  zondag 25 augustus 2024
  10:00 - 17:00 uur
   Uitspanning Jacobushoeve, Steenovensebaan 29, Dorst

Kom op 25 augustus naar de Jacobushoeve Boerenfair.

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Jacobushoeve Boerenfair! Kom en beleef een dag vol gezelligheid, ambacht en vermaak op 25 augustus.
Wat kun je verwachten:
️ Marktkramen: Ontdek 40 marktkramen vol met unieke producten, ambachtelijke waren en lokale specialiteiten. Er is voor iedereen wat wils, van heerlijke lekkernijen tot prachtige handgemaakte items.
 Oude Ambachten: Laat je verrassen door demonstraties van oude ambachten. Bekijk hoe traditionele vaardigheden en technieken tot leven komen en leer meer over ons cultureel erfgoed.
 Live Muziek en Dans: Geniet van live muziekoptredens en dansvoorstellingen die zorgen voor een feestelijke sfeer. Laat je meevoeren door de klanken en de bewegingen van getalenteerde artiesten.
 Big Green Egg BBQ Terras: Smul van heerlijke BBQ-gerechten, bereid op de beroemde Big Green Egg. Of je nu houdt van vlees, vis of vegetarisch, er is voor ieder wat wils.
 Speciaalbier Terras: Proef diverse speciaalbieren in ons speciaalbier terras. Van lokale brouwsels tot internationale favorieten, er is genoeg keuze om je dorst te lessen.
 Koeienkeuring: Bekijk de mooiste koeien tijdens de traditionele keuring. Een spektakel voor jong en oud waarbij de beste koeien worden beoordeeld en bekroond.
 Friese Carrousel: Bewonder de prachtige Friese paarden in de carrousel. Een indrukwekkende show met de elegantie en kracht van deze majestueuze dieren.
Entreeprijzen:
Volwassenen: €2,-
Kinderen tot 12 jaar: Gratis toegang

 

Jacobushoeve Boerenfair
Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

 

 

Jacobushoeve Boerenfair

 

za. 6 april 2024 t/m za. 26 oktober 2024
IJzertijdboerderij in Dongen
zo. 7 juli 2024 t/m zo. 6 oktober 2024
Lustwarande – ark De Oude Warande
ma. 1 juli 2024 t/m za. 31 augustus 2024
De BIJleefroute!
do. 27 juni 2024 t/m zo. 1 september 2024
De Blikken Buik