Zichtbaarheid Toerisme De Baronie vergroten

Het is belangrijk dat Toerisme De Baronie zichtbaar wordt in de regio, de naamsbekendheid wordt vergroot en de toerist weet waar hij kan toerlezjoeren!


Gevelbordjes

Het Toerisme De Baronie-bestuur heeft de afgelopen weken diverse leden verblijdt met Toerisme De Baronie-gevelbordjes. De bordjes zorgen niet alleen voor directe herkenning, maar creëren ook een gevoel van gemeenschappelijkheid en collectieve professionaliteit. Samen staan we sterk! Heb je nog geen bordje ontvangen, dan krijg je deze zo snel mogelijk. Trots op Toerisme De Baronie en jullie als leden!

    

 

 

 

 

 


Spandoeken

Speciaal voor evenementen zijn spandoeken ontwikkeld, met daarop het Toerisme De Baronie-logo. Deze kunnen voor evenementen kosteloos gehuurd worden. Organiseer je binnenkort een evenement, maak dan van deze kans gebruik om ook Toerisme De Baronie te presenteren aan het publiek. Geerts Gilze ging je al voor tijdens de oefenmarathon op 1 oktober jl. Huren van het spandoek kan heel gemakkelijk door een mailtje te sturen naar [email protected].

 

 

 

 

 

 


Logo voor op de website, e-mailondertekening en richtlijnen drukwerk

Hoe kun jij als lid Toerisme De Baronie meer zichtbaar maken? Door onder andere het Toerisme De Baronie-logo op je eigen website te plaatsen, in je e-mailondertekening te gebruiken en op eigen folders (drukwerk). Binnenkort ontvang je hiervoor een instructie per e-mail.