Omgeving Chaam vanuit Bakkerij van Gils – 12,7 km

Van de routemakers van Wandelgids Brabant
Tijdens deze gemakkelijke en afwisselende wandeling wandelt u eerst naar de Molenromp De Goede Verwachting en dan volgt u een graspad door het dal van de Broeksche Beek. Via leuke bospaadjes loopt u naar de Strijbeekse Heide en passeert u het prachtige Langven. Via graspaadjes en een rustig weggetje loopt u terug naar het dorp. Onderweg staan enkele zitbanken.

Op pad met de sporenzoeker app
De route is te vinden op de Sporenzoeker app incl. het GPX-bestand. De app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play.

Start bij Bakkerij van Gils
De winkel van Bakkerij van Gils in het centrum van Chaam is sinds een aantal jaren uitgebreid met een lunchroom en een gezellig terras. Zo kunnen ze dagelijks de winkelklanten en gasten verblijden met de beste verse lekkernijen en Brabantse gastvrijheid! Tijdens of na een flinke wandeling kun je op het terras genieten van een heerlijke kop koffie met vlaai of een lekker koud drankje.

Ruim 20 jaar heeft Bakkerij van Gils ervaring in glutenvrije producten, deze zijn net zo vers en smaakvol als de glutenvolle producten.

Bakkerij Van Gils
Brouwerij 21, 4861SN Chaam
t 0161 491229
e [email protected]
w bakkerijvangils.nl

Bekijk de wandeling op Wandelgids Brabant

 

Terug naar routes Wandelgids BrabantGeniet van de diashow