Avontuur en plezier in de veelzijdige Baronie

Welkom in de Baronie – de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur, plezier en ontspanning! Of je nu samen wilt genieten van de natuur, cultuur wilt snuiven of op zoek bent naar spanning en sensatie, in de Baronie laat je de adrenaline stromen en geniet je van avontuurlijke activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Trek er samen op uit deze zomervakantie en geniet van ’t goeie leven.

Leef je uit in de speeltuin!

Op zoek naar een leuke speeltuin waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen? Kom dan samen naar De Vossenberg in Gilze. Hier kun je urenlang ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin of knutselen op de speelzolder. In Dorst vind je Haasje Over, een groot indoor speelparadijs waar je heerlijk kunt komen klauteren, klimmen en spelen. En terwijl de kinderen lekker spelen, genieten de (groot)ouders op het terras van een heerlijk hapje en drankje.

Beleef de ijzertijd!

Ga terug in de tijd bij IJzertijdboerderij Dongen. Laat je verrassen door de grote, nagebouwde prehistorische nederzetting en ontdek hoe de mensen in deze tijd leefden. Een leuk en leerzaam uitje voor kinderen én volwassenen! Te bezoeken alleen op zaterdag.

Afkoelen bij Recreatiemeer ’t Zand

Met deze tropische temperaturen, wil je natuurlijk niets liever dan lekker afkoelen in het water. Neem een duik in Recreatieplas ’t Zand in Alphen, hier kun je van zonsopgang tot zonsondergang heerlijk zwemmen en samen zandkastelen bouwen.

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois.”

Lol met Truusje Trap

Samen fietsen op familiefiets Truusje Trap, dat wordt lachen! Bij De Steengroeve in Chaam huur je er een en fiets je heerlijk door de Chaamse bossen. Liever een potje midget golf spelen, handboogschieten, trampoline springen of de kabouters zoeken op het kabouterpad? Bij minder goed weer kun je je lekker uitleven in de indoor speeltuin ‘Het Groeversbos’. Ontdek het hier allemaal en vergeet ook niet te smullen van je zelf versierde pannenkoek!

Niet kamperen maar glamperen

Zoek je nog een unieke slaapplek? Overnacht dan samen in een compleet ingerichte safaritent bij Glamping De Bosweide in Alphen. Aan luxe en comfort is hier geen gebrek, onbezorgd genieten van je welverdiende vakantie! Natuurlijk zijn er nog veel meer overnachtingsmogelijkheden in de buurt.


Fijne zomervakantie!