Toerisme De Baronie geeft Toerisme De Baronie-arrangement weg!

Een weekend bourgondisch genieten in onze mooie, groene regio

Afgelopen maart was ondernemersvereniging Toerisme De Baronie vertegenwoordigd op de fiets- en wandelbeurs in Utrecht. Bezoekers konden toen meedoen aan een prijsvraag, waarmee een exclusief Toerisme De Baronie-arrangement gewonnen kon worden. Uit de vele inzendingen werden Lilean en Marcel Lucassen uit Limburg als dé gelukkige winnaars getrokken!

De prijs
Tijdens het weekend van 7 en 8 juli werd hun arrangement inclusief luxe overnachting, twee huurfietsen, lekkere lunch en smakelijk diner verzilverd. Dit arrangement werd mogelijk gemaakt door de Toerisme De Baronie-sponsors Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg, Van Boxel Tweewielers, SMAAK en Herberg De Drie Linden. Hartelijk dank voor jullie aanbod. Ook namens Lilean en Marcel, ze hebben ervan genoten!

Na een heerlijke dag wachtte ’s avonds in de hotelkamer nóg een verrassing, een pakketje met lekkernijen uit de streek. Lilean en Marcel: “Wij waren blij verrast door de, voor ons nog onbekende, Toerisme De Baronie-regio. Wat is het hier mooi en gastvrij! En je kunt prachtige fietstochten maken door de bossen en langs landerijen. Wij komen hier zeker nog eens terug en zullen anderen tippen over Toerisme De Baronie!”