Wandeling ’t Zand en de Chaamse Bossen vanuit Taverne ‘Bij ons Thuis’ – 9,5 km

Van de routemakers van Wandelgids Brabant
Tijdens deze gemakkelijke bos- en heidewandeling door de Chaamse Bossen, struint u geruime tijd over mooie bospaadjes en passeert u prachtige stukjes heide. Ook wandelt u langs bosranden en dan bereikt u recreatiegebied ’t Zand. Hier loopt u langs de recreatieplas, met prachtige zandstrandjes en via een mooi hooggelegen pad langs de plas wandelt u terug naar het terras.

Taverne “Bij Ons Thuis” is een gezellige horecagelegenheid op familiecamping en recreatiepark ’t Zand in Alphen. Het park ligt aan een recreatieplas waar heerlijk gezwommen kan worden. Het ligt in een prachtig natuurgebied waar veel fiets- en wandelroutes op aansluiten.
De taverne ligt centraal op het park en is ook geopend voor wandelaars en fietsers die niet op het park verblijven maar die even een tussenstop willen onder het genot van een drankje of hapje. Dit kan binnen, bij de haard of buiten op het terras.
In de omgeving kun je prachtige wandelingen maken. Bij taverne ‘Bij Ons Thuis’ start wandeling 1735 van Wandelgids Brabant. Alle wandelaars zijn van harte welkom!

Op pad met de sporenzoeker app
De route is te vinden op de Sporenzoeker app incl. het GPX-bestand. De app is gratis te downloaden in de App Store of via Google Play.

 

Taverne ‘Bij Ons Thuis’
Recreatiepark ’t Zand
Maastrichtsebaan 1
5131 NZ Alphen
t 06-533241940
e [email protected]
w www.tavernebijonsthuis.com

Openingstijden
Vrijdag t/m zondag vanaf 10.00 uur. Schoolvakanties elke dag geopend.
Ontdek onze heerlijke lunch- en dinerkaart. Deze menukaarten kunnen per dag wisselen, zie de website.

 

Bekijk de wandeling op Wandelgids Brabant

 

Terug naar routes Wandelgids BrabantGeniet van de diashow