Restaurant Den Hespel

In het kader van ’t Goeie van Brabant interviewen we verschillende ondernemers in de regio. We vragen hen wat ze te bieden hebben en wat Toerisme De Baronie voor ze betekent. Lees hieronder het interview met Bas van Abeelen van Restaurant Den Hespel, ook eigenaar van IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst.

 • Waarvoor kan de toerist hier terecht?
  De toerist kan hier komen genieten van een gewone lunch tot aan een heerlijk diner, bijvoorbeeld onze spareribs (op een speciale manier gemarineerd). Hier staan we ook om bekend, een grillrestaurant. Het is echt bourgondisch genieten.Er komen hier veel wandelaars, fietsers maar ook zakenmensen. We zitten dichtbij de ingang van de Duiventoren, mooi om te bezoeken. Bovendien hebben we oplaadpunten voor elektrische fietsen.
 • Wat maakt Den Hespel uniek?
  De naam ‘Den Hespel’ betekent ‘lange bocht’, gericht op de locatie. Gelegen aan de knooppunten routes, veel fietsers komen hier dan ook langs. We hebben oplaadpunten voor de elektrische fietsen. We hebben een huiselijke sfeer en maken gebruik van veel streekproducten. Op een zonnige dag in het weekend kunnen wel 700 mensen langs komen.We hebben ook iets nieuws; een speciaal driegangen menu voor groepen, op maandag t/m donderdag.
 • Wat is voor jou Toerisme De Baronie?
  Een hotspot aan een drukke route met veel wandel -en fietsroutes in combinatie met bourgondisch genieten.
 • Heb je nog tips voor Toerisme De Baronie?
  Leuk bezig zo, op deze manier. Ik ben enthousiast!

Meer foto’s zijn te zien op Facebook.

Wil je meer weten, bekijk dan de pagina van ‘Restaurant Den Hespel‘.