NS Station Gilze-Rijen

In het kader van ’t Goeie van Brabant interviewen we verschillende ondernemers in de regio. We vragen hen wat ze te bieden hebben en wat Toerisme De Baronie voor ze betekent. Lees hieronder het interview met Han van der Hart, een vrijwilliger van NS-station Gilze-Rijen.

Waarvoor kan de toerist hier terecht?
Voor de reizigers hebben we in het folderrek de folder van Toerisme De Baronie. Hierin staat een wandeling vermeld die van Oosterhout naar station Gilze-Rijen loopt. We zijn momenteel nog niet echt een toeristisch informatiepunt, maar wel kunnen mensen de Toerisme De Baronie folder meenemen en zo het gebied gaan verkennen.

Wat maakt NS station Gilze-Rijen uniek?
Wij richten ons op de reiziger. Een pluspunt hier is, dat wij zelf uit Rijen komen en toeristisch advies kunnen geven aan de reiziger en/of recreant.

Wat is voor jou Toerisme De Baronie?
Niet meer dan een aanleverpunt van toeristische informatie. We zitten niet in het ondernemersgebied en hebben daar dan verder ook geen belang bij. Wij willen alleen maar service verlenen.

Wat voor Toerisme De Baronie-gevoel wil je de bezoekers meegeven?
Reizen met de trein is heel leuk!

Heb je nog tips voor Toerisme De Baronie?
De website van Toerisme De Baronie is vooral gericht op ondernemers. Het geeft wel een toeristische nadruk, alleen jammer dat het zo minder naar buiten komt.

Wil je meer weten over de (GPS) wandeling Oosterheide-NS station-Gilze-Rijen, klik dan hier
facebook.com