Herberg De Drie Linden

In het kader van ’t Goeie van Brabant interviewen we verschillende ondernemers in de regio. We vragen hen wat ze te bieden hebben en wat Toerisme De Baronie voor ze betekent. Lees hieronder het interview met Niels Baans van Herberg De Drie Linden.

 • Waarvoor kan de toerist hier terecht?
  De toerist kan hier terecht voor een bakje koffie met appelgebak. In het weekend kun je hier lekker komen lunchen en ’s avonds bieden we een driegangen menu aan voor € 23,50.  Dit kun je zelf samenstellen zoals je wilt. Daarnaast kun je hier ook terecht voor feesten en partijen. Ook toeristen weten hiervan gebruik te maken (bv. als familie hier in de buurt woont).
 • Wat maakt De Drie Linden uniek?
  Wij zitten op een unieke locatie, met uitzicht op de kapel St Anneke. Als je hier langs wandelt,  geeft het totaalplaatje een ‘wow’ effect. Er komen hier veel wandelaars en fietsers, het ligt ook aan de ANWB fiets -en wandel knooproute. De parkeergelegenheid is goed en we zijn nu ook te vinden in het Harley Davidson Breda blad. Dus ook voor motorrijders zijn we goed te bereiken.
 • Wat is voor jou Toerisme De Baronie?
  Een merk wat we met de ondernemers gezamenlijk  uitdragen. Een organisatie van diverse activiteiten en waarbij we herkenning voor de toerist proberen uit te stralen. Een stukje storytelling, dat ook steeds belangrijker gaat worden.
 • Kun je nog iets vertellen over de Anna Concerten?
  In juli, augustus en september zijn de Anna Concerten. We verkopen hier de kaartjes, net als bij het Engeltje. We zijn druk met de sponsoren en het maken van een poster. Door de samenwerking met sponsors (deze meer aandacht te geven), kunnen we de prijs leuk houden. Er zijn ook al kaarten verkocht. We hebben er zin in, met optredens van Ellen van Bergen en Sylvana Doelman, De Kibbels, Bonnefooi Jazz Combo.
 • Heb je nog tips voor Toerisme De Baronie?
  Veel netwerken is belangrijk! En meer borrelmomenten houden, dat praat toch makkelijker. Door bij elkaar langs te komen, een kijkje te nemen, leer je van elkaar. Verbinden is  versterken.

Bekijk meer foto’s op Facebook.

Voor meer informatie kijk op ‘Herberg De Drie Linden‘.