Golfpark Weilenseind

Onze ondernemers zorgen voor ’t Goeie van Brabant. Wij stellen ze aan u voor. We vragen hen wat ze te bieden hebben en wat Toerisme De Baronie voor ze betekent. Lees hieronder het interview met Gert van den Ouweland in Gilze.

Waarvoor kan de toerist hier terecht? 
Golfpark Weilenseind is dé locatie voor de startende golfer om het golfspel te leren en heeft een compacte baan met veel uitdaging voor de gevorderde golfer. Tevens zijn er binnen onze baan mogelijkheden voor een (groeps)uitje in de vorm van een golfclinic onder begeleiding van de golfprofessional of zelfstandig een wedstrijdje spelen op onze nieuwe “Putting golfbaan”.

Wat maakt dit Golfpark uniek?
Dat Golfpark Weilenseind toegankelijk is voor iedereen! Zowel de golfer als de niet-golfer kan bij ons terecht. We hebben een compacte, uitdagende baan waardoor het ook mogelijk is voor mensen met minder tijd om het golfspel te spelen (9 holes qualifying spelen in minder dan 2 uur). Ook mensen die (nog) niet kunnen golfen, kunnen hier terecht op bijvoorbeeld onze putting golfbaan.

Wat is voor jou Toerisme De Baronie?
Heerlijk genieten van de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid! Op een ontspannen manier de mooie verschillende locaties en activiteiten in de regio ontdekken.

Heb je nog tips voor Toerisme De Baronie?
Ga zo door! Een enthousiaste groep die actief is om de activiteiten/locaties in de omgeving meer op de kaart te zetten!

Wil je meer weten, bekijk dan de pagina ‘Golfpark Weilenseind’.

facebook.com