Doeboerderij De Vergulde Hand

In het kader van ’t Goeie van Brabant interviewen we verschillende ondernemers in de regio. We vragen hen wat ze te bieden hebben en wat Toerisme De Baronie voor ze betekent. Lees hieronder het interview met Piet en Ans van Bavel van Doeboerderij De Vergulde Hand in Riel.

 • Waarvoor kan de toerist hier terecht?
  Wij hebben een groepsaccommodatie voor maximaal 14 personen. Er komen hier families, maar ook bedrijven. We hebben ook een aparte schuur ‘de Reünie’ die men kan huren voor bijvoorbeeld een familiedag/feest of personeelsfeest. Dit is bedoeld voor overdag, tot 20.00 uur ’s avonds en je dient zelf alles te regelen.
 • Wat maakt deze doeboerderij uniek?
  Dat men zelf alles kan organiseren (en daar vrij in is) en daardoor goedkoper uit is bij ons. Daarnaast bieden we workshops aan voor groepen zoals schilderen, houtbewerken en smeden. Deze worden vooral in de winter gedaan op zaterdag.
 • Wat is voor jou Toerisme De Baronie?
  Samen proberen de toerist een leuk verblijf te bieden.
 • Heb je nog tips voor Toerisme De Baronie?
  Een toegevoegde waarde kan zijn; een map van Toerisme De Baronie waarin de dagactiviteiten staan. Dit is tastbaar en leuk voor de mensen die hier verblijven om in te kijken. Verder ervaringen met andere ondernemers uitwisselen en contact blijven houden.

Wil je meer informatie, bekijk dan de pagina’s Groepsaccommodatie ‘De Hooiberg’ en ‘Doeboerderij De Vergulde Hand‘.