Bed & Breakfast Beukenhof

In het kader van ’t Goeie van Brabant interviewen we verschillende ondernemers in de regio. We vragen hen wat ze te bieden hebben en wat Toerisme De Baronie voor ze betekent. Lees hieronder het interview met Marja van der Stap van Bed & Breakfast Beukenhof.

 • Waarvoor kan de toerist hier terecht?
  Het is hier heerlijk relaxen en je kunt er genieten van de omgeving (mooie natuur en landschap). De B&B ligt centraal gelegen, de bereikbaarheid is goed. We krijgen veel bezoekers uit Noord-Nederland (Friesland, Groningen), maar ook vanuit het buitenland (bv. Duitsland, België, Engeland, Marokko). Er wordt veel geboekt via booking.com en dat loopt goed.
 • Wat maakt deze B&B uniek?
  De ruimte, natuur en de privacy. We hebben een aparte unit gecreëerd speciaal voor de gasten (compleet voorzien van badkamer en slaapkamer). Het is geen aparte kamer waarin de gast verblijft. Verder is het energieneutraal, we maken gebruik van een warmtepomp en panelen. In het kader van de duurzaamheid, wordt dit ook steeds belangrijker. We gaan zeker met de tijd mee.
 • Wat is voor jou Toerisme De Baronie? 
  Een club mensen die samen deze regio goed op de kaart weet te zetten door samen te werken en goed te weten waar je mee bezig bent. In het kader van toerisme -> verbondenheid te creëren.
 • Heb je nog tips voor Toerisme De Baronie?
  Ga zo door! Vooral met het verbinden van de leden. Het voorbeeld van Carlo van Engelen is goed. Kleinere clubjes uitnodigen voor een beter contact onderling. Te grote groepen (ledenvergadering) is soms voor het contact onderling minder gunstig.

Meer foto’s zijn te zien op Facebook.

Voor meer informatie kijk op ‘B&B Beukenhof‘.