Aangespannen Dag Gilze

In het kader van ’t Goeie van Brabant laten we verschillende ondernemers in de regio zien.

  • Wat is er te doen bij het evenement?
    Je kan bij ons genieten van wedstrijden die bestaan uit vier categorieën: paard en wagen, tweespannen, vierspannen en kinderen. Kinderen rijden een eenvoudige wedstrijd, het gaat immers om de ervaring. Daarnaast is er ook een Altena-Fair. Bij deze gezellige middelgrote fair kun je terecht voor allerlei producten en diensten,  zijn er leuke shows te zien en er is een uitgebreid kinderdorp waar je van alles kunt beleven.
  • Wat maakt Aangespannen Dag Gilze uniek?
    Kees Thielen, kartrekker van het evenement hoeft niet lang na te denken. ‘’Het is de gastvrije sfeer, echt op z’n Gils. We hebben buiten de parcours van alles geregeld voor kleine kinderen, dit evenement is voor gezinnen aantrekkelijk om te bezoeken. We verwachten meer dan 150 deelnemers. De deelnemers kunnen hier overnachten waardoor ze er een gezellig weekend van kunnen maken.
  • Wie kunnen het evenement bezoeken?
    Het evenement is voor iedereen die van paarden en natuur houdt. Op de hoek van de Alphensebaan en Maastrichtsebaan kunnen paardenliefhebbers twee dagen lang genieten van een afwisselend programma. Van de beginners op zaterdag tot de internationaal bekende namen op zondag.

Dit jaar is het een speciale editie, Aangespannen Dag Gilze bestaat 25 jaar! Net als in voorgaande jaren zet een groot aantal vrijwilligers zich in om van deze jubileumeditie een groot succes te maken!

Kijk voor meer informatie over de Aangespannen Dag Gilze op:

aangespannendag.nl
facebook.com
youtube.com

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst