Vakantiehuis - Landgoed De Hoevens

Lekker een weekend weg met familie of vriendengroep? Onder het dak van een monumentale Vlaamse schuur vind je een stijlvol en luxe vakantieverblijf voor 10-20 personen, midden in de natuur. Hier geniet je samen van de prachtige omgeving van het eeuwenoude Landgoed de Hoevens én elkaar. Wandelen, fietsen, spelletjes doen bij de haard of zwemmen in de zwemvijver: een verblijf op De Hoevens zorgt voor een onvergetelijke ervaring!

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een gezellig samenzijn overdag? ‘De Vlaamse schuur’ biedt ook tal van mogelijkheden voor een bijzondere invulling van je receptie, lunch, diner, BBQ of high-tea, zonder overnachting. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

In ‘de Vlaamse schuur’ zijn twee vakantieverblijven ondergebracht: Tongerlo en Echternach. Deze bieden ieder 4 slaapkamers met plaats voor max. 10 personen. De twee accommodaties kunnen ook geschakeld worden d.m.v. een deurwand die open kan. Zo ontstaat er één groot vakantiehuis met 8 slaapkamers, geschikt voor groepen tot 20 personen. Honden zijn niet welkom.

Voor meer informatie en boeken 

B&B ’t Bakhuis 

Contactpersoon: Rian Schellekens
Goorstraat 2, 5131 RG Alphen
0627100048
e [email protected]
dehoevens.nl/overnachten-algemeen/vakantiehuis