Kampeerboerderij de Kiek

Kampeerboerderij De Kiek in Alphen ligt in een natuurrijke, mooie en historische omgeving. Het is een groepsaccommodatie voor groepen tot 170 personen. Deze personen kunnen ondergebracht worden in 6 ruime slaapzalen.

Er ligt op loopafstand een prachtig vrij toegankelijk natuurzwembad ’t Zand, met speelweiden, strand etc. Ook op loopafstand een zeer mooi natuurgebied met veel bos en heideveld met veel historische en landschappelijke waarden. Zo bevindt zich vlak achter de kampeerboerderij een prachtige uitgestrekt heide gebied, met fenomenale historische Keltische begraafplaatsen! Voor de wandelaars en natuurliefhebbers zijn er diverse wandel -en fietsroutes.

Wij hebben naast onze kampeerboerderij een melkveehouderij in bedrijf. Wat natuurlijk leuk is voor klein en groot! We geven graag een leuke excursie door onze stal, geheel gratis! Ook zijn andere arrangementen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een leuke huifkarrentocht. Of wat dacht je van een prachtige puzzeltocht, te voet over de mooie Brabantse heide?

De Kiek bestaat al 60 jaar en we heten je van harte welkom in het mooie Brabantse Alphen en natuurlijk met onze gulle Brabantse gastvrijheid.

Voor meer informatie en het boeken:

Kampeerboerderij de Kiek
Familie van Meer
Looneind 6, 5131 RK Alphen
t 013 508 1326
[email protected]
w kampeerboerderijdekiek.nl