Kom genieten van het landelijke en bosrijke gebied in en rondom Baarle!

Minicamping De Wielewaal is een gastvrije en zeer verzorgde camping. De kampeerplaatsen zijn voorzien van luxe, verwarmd sanitair en er zijn nu plaatsen beschikbaar met privé sanitair. Om privacy te bieden zijn de plaatsen zeer ruim en bijna allemaal afgescheiden met haagjes. De plaatsen hebben 6 of 10 ampère stroom. Tevens is op het gehele terrein gratis Wifi aanwezig.

De camping is levendig, maar toch rustig door de combinatie van een beperkte leeftijdsgroep bij kamperende kinderen en geen seizoenplaatsen. Bij kamperende kinderen geldt een leeftijd t/m 6 jaar. Dat er geen seizoenplaatsen zijn, zorgt ervoor dat er een levendige sfeer hangt met daadwerkelijk kamperende gasten.

Luxe logeren voor 2 personen

Kom knus genieten van de luxe ingerichte logeersuites. Je slaapt comfortabel in een boxspring en je stapt zo onder de regendouche in de badkamer. Vanuit de woon/eetkamer kijk je ruim weg door de prachtige grote ramen. Zo kun je genieten van al het groen en de fluitende vogeltjes.

De Wielewaal bevindt zich in het toeristisch enclavedorp Baarle-Nassau/Hertog met haar vele terrasjes en winkeltjes. Het gezellige dorpscentrum ligt op loopafstand (ongeveer 1,5 km) en ook het bos ligt dichtbij (200 meter). Kom genieten van het landelijke en bosrijke gebied in en rondom Baarle!

 

Minicamping De Wielewaal
Reth 14, 5111 HC Baarle-Nassau
t 06 219 108 83
e [email protected]
w minicampingdewielewaal.nl