B&B Uppruna

Heerlijk uitrusten en genieten van de rust en ruimte om je heen! Deze mooie en populaire locatie is gelegen aan de rand van Chaam waar een wandelpad van Natuurmonumenten en diverse fietsroutes naast de deur beginnen. De prachtige Chaamse/Strijbeekse bossen zijn binnen handbereik en je kunt heerlijk genieten van omliggende weilanden. Kom je met de hond, dan is er een ongekend groot losloopgebied beschikbaar.

Je slaapt in een voormalige varkensstal welke is omgebouwd tot paardenstal. In deze paardenstal is een geheel gerenoveerde vakantiewoning van zeker 80 m2 gerealiseerd. Het centrum van Chaam op loop- of fietsafstand. In het centrum van Chaam bevinden zich supermarkten, een drogist, bakkerijen etc. Ulvenhout met leuke boetiekjes en het centrum van Breda zijn op respectievelijk 10 of 20 minuten met de auto of bus (lijn 132) te bereiken. Antwerpen is op 30-45 minuten afstand. Een bushalte ligt op 5 minuten loopafstand van de vakantiewoning.

Goed om te weten: Je verblijft op het erf van de gastvrouw en gastheer en daar wonen nog 3 paarden, 3 katten en een hond. Deze dieren hebben op verschillende momenten van de dag verzorging nodig. De paardeninloopstal ligt naast de vakantiewoning. Je ervaart dan ook een unieke overnachting in een boerenstal.

Voor meer informatie en boeken 

B&B Uppruna

Ulicotenseweg 30, 4861 RT Chaam
t 06 224 845 52
e [email protected]
w slapenbijuppruna.nl