Ontdek Toerisme De Baronie!

Het leven is goed in Brabant, vooral in dé Toerisme De Baronie-streek: het gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. Lekker eten, gezelligheid, heerlijk wandelen en fietsen door de bossen en echt even tijd voor elkaar. Dat is Toerisme De Baronie! Ga eropuit en kom een dagje, weekendje of langer toerlezjoeren, en geniet van al het moois dat de regio te bieden heeft.

Een bourgondische beleving
Maak het je gemakkelijk op onze website; zoek en boek de leukste overnachtingen, activiteiten en arrangementen. Die variëren van een bourgondische ‘toer de boer’, ontdekkingstochten met de huifkar, culinaire en historische verrassingen tot een mystiek Sint-Anneke arrangement. Beleef gastvrij Brabant en geniet ervan!

Ideale uitvalsbasis voor leuke uitjes
De Toerisme De Baronie-streek is centraal gelegen en biedt een compleet toeristisch aanbod voor alle leeftijden. Je vindt er onder andere schitterende natuur voor fietsers, wandelaars, rustzoekers en sportievelingen, een grote variatie aan verblijfsaccommodaties, uitstekende restaurants, uitdagende speel- en attractieparken, boeiende historie, en ontspannende wellness. Met vanzelfsprekend een flinke dosis Brabantse gezelligheid!

Bovendien rijd je met de auto al in een klein half uurtje naar De Efteling, Safaripark De Beekse Bergen en Nationaal Park De Biesbosch. Ook in Antwerpen ben je zo, na ongeveer 45 autominuten. Kortom, dichtbij allerlei toeristische hotspots.