Rondje ondernemerstoer

We kijken terug op een geslaagde ondernemerstoer die op 9 april werd gehouden. We begonnen de toer bij DE ACHT Tweewielers in Chaam, de leden kregen een fiets mee om naar de deelnemende ondernemers te toeren. We kregen een rondleiding bij minicamping Inrana, je kunt hier ook terecht voor een workshop bloemschikken.
Al fietsend door het prachtige Landgoed Valkenberg kwamen we aan bij de volgende locatie: Huis ten Bosch in Chaam. We kregen een uitleg in het sfeervolle pandje van het familierestaurant. Daarna werden we verrast door een rondleiding en uitleg over het prachtige Landgoed Luchtenburg in Ulvenhout. We sloten hier onze dag af met een gezellige borrel.
Marco, Marja, Samantha en Michiel en Ilse, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid! En natuurlijk ook bedankt voor de aanwezigheid van de ondernemers op deze dag. Al met al weer een geslaagde ondernemerstoer, georganiseerd door de werkgroep ‘Ondernemers Verbinden’. Bij welke ondernemers mogen we de volgende keer een kijkje komen nemen?