Toerisme De Baronie: wat houdt het in?

Toerisme De Baronie staat voor een bourgondische beleving: het leven is goed in Brabant, gelegen in dé Toerisme De Baronie-streek (het gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens). Lekker eten, gezelligheid, heerlijk wandelen en fietsen door de bossen en echt even tijd voor elkaar. Het kleine genieten door kwalitatief goed vermaak, verteer en verblijf in een groene en gastvrije omgeving. Dat is Toerisme De Baronie!

Doelstelling
Een flinke impuls geven aan de vrijetijdsontwikkeling in de Toerisme De Baronie-regio. Met als gevolg meer bezoekers, die vaker komen, langer blijven en meer besteden. Om deze doelstelling te kunnen realiseren zijn we op zoek naar enthousiaste, actieve ondernemers die werkzaam zijn in de sector leisure of hiermee affiniteit hebben!

Lidmaatschap: recht op Toerisme De Baroniebasispakket
Voor  150,00 (excl. btw) per jaar sluit u al aan bij Toerisme De Baronie en heeft u recht op het basispakket. Dit houdt onder andere het volgende in:

  • één centraal punt voor al uw vragen, adviezen, etc. op het gebied van toerisme en recreatie;
  • vele mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen;
  • gratis opname van een ongelimiteerd aantal producten, diensten, arrangementen op de website van Toerisme De Baronie;
  • opname evenementen in agenda op toerismedebaronie.nl en overige communicatiemiddelen van Toerisme De Baronie;
  • aanbod van herkenbare Toerisme De Baronie-uitingen zoals het logo, ansichtkaarten, Toerisme De Baronie-schildje voor aan de gevel, etc.;
  • twee keer per jaar (exclusief voor leden) een uitnodiging voor een netwerk/-inspiratiebijeenkomst;
  • uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering (medio maart elk jaar) waarin u inspraak heeft op het beleid, inzet van de promotionele middelen, begroting, etc.

Solide ondernemersvereniging 
Momenteel kent Toerisme De Baronie ruim 150 leden (die gerelateerd zijn aan leisure). Ook staat er een definitief bestuur. Leden profiteren tegen een bescheiden contributie van de vele voordelen van de professionele collectiviteit van Toerisme De Baronie.

Arrangementen
Momenteel hebben ondernemers in nauwe samenwerking zes arrangementen samengesteld die online direct te boeken zijn (zie https://toerismedebaronie.nl/eropuit/arrangementen). De intentie is om nog meer aantrekkelijke arrangementen samen te stellen.

Projecten
Om de regio in zijn geheel attractiever te maken voor bezoekers, willen we ook diverse projecten van de grond krijgen. Die de regio een herkenbare kwaliteit geven, het landschap verfraaien en aantrekkelijk zijn voor de toerist. Momenteel wordt een aantal projecten op haalbaarheid getoetst en subsidiemogelijkheden onderzocht.