Instructie gebruik Toerisme De Baronie-logo

Het is belangrijk dat Toerisme De Baronie zichtbaar wordt in de markt, de toerist ermee vertrouwd raakt en weet waar hij kan toerlezjoeren. Als Toerisme De Baronie-lid kun je hieraan bijdragen door het Toerisme De Baronie-logo op je eigen website te plaatsen, in de ondertekening van je e-mail (inclusief hyperlink naar de website van Toerisme De Baronie) en op je folders/drukwerk. Hoe je een hyperlink aan het logo koppelt, is afhankelijk van het content management systeem van de website en het e-mailprogramma dat je gebruikt.


1. Logo


Download hier het logo!

2. Instructie plaatsen logo op de website

Idealiter zien we het Toerisme De Baronie-logo terug op de homepage van je website, zodat de bezoeker direct ziet dat je lid van Toerisme De Baronie bent. Mocht het webontwerp dit niet toelaten, dan graag op een andere pagina het logo inclusief hyperlink plaatsen. Als je het beheer van je website hebt uitbesteed aan een derde partij, dan kunnen zij dit voor je verzorgen. Mocht je er zelf niet uitkomen, dan horen we het graag.

3. Instructie plaatsen logo  in de e-mailondertekening inclusief hyperlink

Hoe je een automatische handtekening met logo inclusief hyperlink (naar www.toerismedebaronie.nl) toevoegt, hangt af van het e-mailprogramma dat je gebruikt. Dit gaat in drie stappen: 1. handtekening aanmaken, 2. logo (afbeelding) invoegen en 3. hieraan een hyperlink (https://toerismedebaronie.nl) koppelen. De meest gebruikte e-mailprogramma’s zijn Outlook, Windows Live Mail en Gmail, hiervan zijn instructielinks toegevoegd. Gebruik je een ander e-mailprogramma en kun je er geen instructie van vinden, laat het ons weten?

Instructie Outlook
https://support.office.com/nl-nl/article/Automatisch-een-handtekening-toevoegen-aan-elk-bericht-60d7c403-cef6-4c0a-ba6b-152bda7ca186

Van Outlook is eventueel ook nog instructiefilmpje te bekijken.

Instructie Windows Live Mail
http://timvaniersel.com/handtekening-met-logo-windows-live-mail/

Instructie Gmail (eerste link toelichting hoe je een aantekening aanmaakt en de tweede hoe je een logo (afbeelding) in kunt voegen)
https://support.google.com/mail/answer/8395?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl&oco=1

http://nl.ccm.net/faq/1325-een-afbeelding-toevoegen-aan-een-handtekening-in-gmail

Succes met het installeren!

4. Instructie gebruik logo in eigen drukwerk

Naast je bedrijfslogo kun je op eigen drukwerk, zoals folders, uitstekend het Toerisme De Baronie-logo opnemen. Je versterkt hierdoor je eigen merk, je profiteert hierdoor nog meer van de collectieve professionaliteit en kracht van het Toerisme De Baronie-merk, en de toerist weet dat hij bij jouw bedrijf kan toerlezjoeren.

Voorschriften gebruik logo:
– logo gebruiken zoals je hem krijgt aangeleverd: zonder eigen toevoegingen, wijzigingen, etc.;
– verhoudingen van de lengte-breedte behouden;
– op een witte achtergrond gebruiken.

 

 

Download hier het logo voor drukwerk