Voor elk wat wils!

Klooster Nieuwkerk Goirle beschikt over 20 prachtige hotelkamers die met gevoel voor stijl ingericht zijn: gerenoveerd met oog voor de geschiedenis én voor het heden, waardoor alle kamers van alle luxe zijn voorzien. Elke kamer heeft een eigen intieme sfeer gekregen met mooie zachte kleuren. Geen enkele kamer is hetzelfde waardoor elke overnachting een unieke ervaring wordt.

Het hotel beschikt over negen luxe tweepersoonskamers die zijn voorzien van eigen badkamer en sanitair. De overige elf kamers maken gebruik van centrale sanitaire voorzieningen op de gang. Deze kamers beschikken uiteraard wel over eigen wastafels. Van deze elf kamers zijn er twee eenpersoonskamers en negen tweepersoonskamers. Alle kamers zijn uitermate smaakvol ingericht en bieden een ongekende rust. De stilte en de mate van donkerheid maken dat gasten hier een bijzonder rustgevende nacht doorbrengen.

Met dit kameraanbod is er voor ieder wat wils; van de goedkoopste eenpersoonskamers met gedeelde badkamer tot de duurste bruidssuite. Of je nu een zakenman bent die zijn kostbare tijd weg van thuis graag doorbrengt in een hotel waar hij zich thuis voelt. Of dat je een fietsclubje bent die tijdens de fietsroute een hapje willen eten en willen overnachten. Of gewoon een bruidspaar die na afloop van hun feest lekker willen nagenieten. Voor iedereen is er een plekje dat bij je past.

 

Boscafé Klooster Nieuwkerk Goirle
Nieuwkerk 2
5051 PN Goirle
t 013 530 2510
e [email protected]
w www.kloosternieuwkerkgoirle.nl