Vier de zomer in de Baronie

De Baronie? Dat is de perfecte regio om samen te onthaasten en te genieten van ’t goeie leven. Het is dé uitvalsbasis voor je zomervakantie. Er valt hier van alles te beleven voor jonge gezinnen. Blijf logeren bij een van onze kindvriendelijke accommodaties die de regio rijk is of kom gezellig kamperen. Geniet van de natuurlijke omgeving en kom lekker tot rust.

De meest bijzondere overnachtingsmogelijkheden

In De Baronie vind je een ruime keus aan bijzondere overnachtingslocaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van kamperen in een luxe safaritent? Van kindvriendelijke kleine campings tot vakantieparken voorzien van alle gemakken, het kan hier allemaal. Bekijk hier de leukste logeeradressen.

Beleef het in de Baronie

Kom lekker ravotten in leuke binnen- en buitenspeeltuinen. Leer vuur maken en handboogschieten bij de IJzertijdboerderij. Ben je een echte paardenliefhebber? Leer dan pony rijden bij Camping Breehees. Knuffel de alpaca’s bij Wilgenhart of help Boer Jos mee in de stal bij Beleefboerderij Van ’t Zandeind. In onze regio zijn tal van leuke uitjes voor jonge en wat oudere kinderen. Veel plezier!

“In deze streek houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois.”

Lekker smullen

Natuurlijk kan pannenkoeken eten in de vakantie niet ontbreken. In Chaam vind je twee gezellige en knusse pannenkoekenrestaurants, speciaal gericht op gezinnen. Ook is het lekker smullen bij Speelboerderij De Vossenberg in Gilze. Benieuwd waar je nog meer lekker kunt eten en drinken tijdens je vakantie? Samen is het echt bourgondisch genieten in de Baronie!

Ideale bestemming in eigen land

Je vindt ons in het groene gebied tussen Breda, Tilburg en de Belgische grens. Vanuit je logeeradres kun je in de buurt allerlei leuke uitstapjes maken. Shoppen net over de grens in België, een dagje naar de Efteling of De Beekse Bergen en lekker bourgondisch genieten op het terras. Ook kun je hier heerlijk wandelen of fietsen in de uitgestrekte bossen en genieten van de natuur. Samen genieten met het gezin in deze veelzijdige regio. Een fijne zomervakantie!

 

Voor het promoten van onze regio hebben wij de volgende foto’s gebruikt: Natuurkampeerterrein Landgoed de Hoevens, Glamping de Bosweide, Familiecamping d’n Mastendol, Camping Breehees, de Steengroeve en Speelbos Gilze.